Ninie kinderkleding is een webshop (sinds 2011) vol vrolijke, leuke en eerlijk gemaakte kleding voor meiden van één tot tien jaar. De dochter van de eigenaresse heeft de naam bedacht door haar eigen naam (Nienke) uit te spreken als Ninie, en dat vond ze zo schattig dat ze daar wat mee moest doen! En groot gelijk heeft ze want Ninie is een fantastische naam voor deze prachtige webshop.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Met twee dochters in mijn huis weet ik intussen wel het e.e.a. Van meidenkleidng en dus nam ik contact met ze op. Dat de service top is kan ik bij deze beamen. Een vriendelijke, snelle en juiste informatie wisseling volgt en niet veel later ontvang ik een envelop met daarin een effen rokje t.w.v.€ 22,95 en een hip shirtje t.w.v. € 16,95. Aan de kleding hangt een label van Ninie, op de achterkant staat de tekst: “Houden van is voor elkaar zorgen, niet alleen vandaag, maar ook morgen. Denk aan de toekomst en geniet van elke dag!” De kleding is netjes afgewerkt en van uitstekende kwaliteit. Eigenlijk heb ik er niks op aan te merken.

Zoek je hippe en originele meisjeskleding?
Ninie kinderkleding biedt je een uitgebreide collectie meisjeskleding voor meiden van 1 tot 10 jaar. Ninie kinderkleding verkoopt haar eigen kledinglijn Ninie, made in Holland. Lees meer over de Nederlandse kledingproductie van de Ninie kledinglijn. Daarnaast verkoopt Ninie kinderkleding de Nederlandse merken Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery, ZieZoo, Mijn en Heppiedi, de Deense merken CeLaVi, Mala, Minymo en Pippi,Claire.DK uit Zweden en Ewers uit Duitsland.

http://www.ninie.nl logo-nine_1

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.