top1Voor de oudste dochter zocht ik een hippe longsleeve/truitje. Een print zou een mooi extraatje zijn, omdat dochterlief graag een vest aan heeft (of moet van mij) zocht ik tevens op kleur. Grijs, wit en zwart zijn de kleuren welke me aanspreken bij de rest van haar garderobe. Het roze en rood mag namelijk langzaam ook andere kleuren krijgen.

top2We komen uit bij terStal, een mooie overzichtelijke website waarbij de prijzen ook erg gunstig zijn. Er is veel keus en we komen al snel uit bij een ivoor kleurige top met fotoprint. Ondanks dat dit geen wit, zwart of grijs is. De top is er ook in blauwe kleur, even twijfelen. Bij twijfel is het verstandig om geen directe keuze te maken dus kijken we nog even verder. We vinden nog meer leuke dingen. Omdat dochterlief de top mag dragen mag zei haar keuze maken. Ze kies toch voor de Ivoor kleurige top met diverse foto’s en lichte kleuren. Eigenlijk ben ik wel heel erg blij met deze keuze, door de kleurtjes bij de foto’s valt het heel makkelijk te combineren met andere kleding. Het is eens een hele andere kleur dan ze in haar kast heeft hangen en het sluit mooi aan op haar lichaam vermoed ik. Ze heeft nu maat 128 in haar kleren dus we kiezen voor de kleinste maat 134/140, mocht het dan toch net iets te groot zijn dan kan het nog even wachten. Liever iets te royaal dan te klein.

top3Na een paar dagen wordt de top afgeleverd en wilt ze (uiteraard) gelijk de top aan. Ondanks dat het een beetje groot is, is dit totaal niet hinderlijk. De top sluit mooi aan en wellicht heeft ze er zelfs volgend jaar nog heel veel plezier van. Zoals gedacht staan veel combi’s bij dit topje.

Uitstekende service en juiste prijs verhouding, en niet onbelangrijk: juiste maat-categorien. Niks zo vervelend om een maat ergens te kopen die toch één of twee maten te klein blijken te zijn.

De top is bestellen via: http://www.terstal.nl/top-met-fotoprint-9.html

/Miranda Young

 

Een gedachte over “Review: TerStal Top met foto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.