geldideeKinderen sturen het beste geld idee voor Nederland in tijdens de wedstrijd van Eurowijs Kids. Met het beste geld idee konden kinderen laten zien hoe zij Nederland op geld gebied willen veranderen.  Onder andere een pinpas met gps functie en een speciale zakgeld rekening vielen in de prijzen. Maar het beste geld idee was een geldautomaat met irisscanner.

Via de website van Eurowijs Kids hebben de afgelopen drie weken meer dan 1000 kinderen meegedaan aan de wedstrijd het beste Geld Idee van Nederland. Via de kinderzender Nickelodeon werd deze wedstrijd aangekondigd. Kinderen tot en met 13 jaar mochten aan de wedstrijd meedoen. De regels waren eenvoudig: verzin het beste Geld Idee. Een overzicht van enkele geld ideeën staat op de website http://eurowijskids.nl/winnaars/

‘Met bijna 10.000 unieke bezoekers op de website van Eurowijs Kids, zijn we enorm blij!’, aldus projectleider Hilde Krens van Eurowijs Kids. ‘Het was een hele klus om alle ideeën te bekijken en te sorteren. Uiteindelijk zijn er drie winnaars uitgekozen die door de Eurowijs Kids-reporters zijn verrast met een iPad’.

Over Eurowijs Kids
Eurowijs Kids is een initiatief van de merken van SNS Bank N.V.  De merken van SNS Bank N.V. zijn de eerste banken in Nederland die een uitgebreide informatieve website voor kinderen aanbieden naast de eigen websites. De website van Eurowijs Kids bevat veel informatie en filmpjes over pinnen, banken, sparen en betalen en er wordt niet naar producten of diensten verwezen. Met Eurowijs Kids willen de banken kinderen leren om verstandig met geld om te gaan voor financiële zelfredzaamheid op latere leeftijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.