Net als elke moeder maak ik mij schuldig aan het surfen op internet naar de allerleukste spullen en kleding voor mijn kinderen. Vandaag kwam ik bij twee websites uit waar ik langer op bleef plakken dan de andere websites. Het leek me dan ook erg leuk om deze twee websites, wat eigenlijk niet veel met elkaar te maken hebben, te delen met jullie.

De eerste website is www.stoereboys.nl slide-1 (1)
De website is gericht op, zoals de naam al zegt, stoere jongens. Hoodies, vesten, Longsleeves, broeken, mutsen, tassen en sokken zijn op de website te vinden.
De website bleef hangen omdat de prints op de longsleeves iets anders zijn dan gebruikelijk in onze kast. Over het algemeen heb ik heel snel mijn oordeel klaar: “mooi”, “niet mooi” en “lelijk/afschuwelijk”. Alleen bij deze reeks heb ik voor de verandering eens geen mening. Vooropgesteld ik vind ze absoluut niet lelijk/afschuwelijk! Het is juist anders op een leuke “simpele” manier en dat spreekt me enorm aan! Alleen ben ik geen fan van de blokjes zoals bij Minecraft.
En een fijne spijkerbroek is natuurlijk nooit weg! Zelfde geld voor stoere sokken, een mooie muts en een handige, stoere tas…

Voor de leukste maillots en sokken neem je uiteraard een kijkje op de website www.meisjesmaillots.nlslide-1
Vooral de vele hippe sokken vallen me op, nog nooit geweten dat er zulke leuke printjes zijn bij sokken. Niet alleen leuk om zo de look op te pimpen maar ook ideaal voor in de was. Nooit meer het drama van sokken waarbij de kleuren allemaal op elkaar lijken maar het gewoon niet past als het niet klopt (en dat gebeurt hier met regelmaat).
De been-mode is er in vele soorten en maarten waardoor je altijd wel slaagt.

Wij zijn benieuwd welk artikel spreekt u het meest aan?

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.