9200000039952813Voor studio 100 begon het allemaal met Samson en Gert. Nu vele jaren later is dit duo nog steeds niet van de buis af en dat is maar goed ook voor de vele fans die zij hebben. Een van die fans is ons gezin, niet alleen corrigeren we Samson met zijn spraakfouten ook lachen we hardop bij de vele grappige momenten die er te zien zijn. Bij de vraag of ik de dvd “Samson en Gert Winterpret” wil reviewen zeg ik dan ook geen nee!

Samson en Gert Winterpret

DVD 1: Samson & Gert gaan met hun vrienden De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto de feestdagen doorbrengen in een gezellige chalet te midden van een prachtig sneeuwlandschap. Maar al snel geraakt deze vrolijke bende verwikkeld in het ene doldwze avontuur na het andere.

DVD 2: Van Leemhuyzen heeft een reis naar Benidorm gewonnen. Samen met De Burgemeester en Alberto komt hij dan ook bij het begin van de Kerstshow aan Samson en Gert vertellen dat zij dit jaar niet zullen mee doen met het spektakel. Op dat moment ontvangen ze echter een bried van de prinsessen van Prinsessia. Zoals elk jaar zullen zij, door middel van een proef, de enige echte Kerstprins kiezen. Welke proef onze vrienden moeten doen en wie uiteindelijk de Kerstprins wordt, ontdek je in deze show.

Liedjes:Samson-en-Gert-winterpret-300x199
– De mooiste dag
– Dan is het Kerstmis
– De wereld is mooi
– Zwaaien
– Vrienden voor het leven
– Alles is op
– Wij gaan vliegen
– Prinsessia (Prinsessia)
– Mag ik jou kussen (Prinsessia)
– Tingelingeling (het is Kerstmis)
– Samsonrock

Gelukkig waren er een paar druiligere middagen in de afgelopen weken waarin we de DVD samen konden bekijken. De films duren namelijk zo’n 284 minuten in totaal. Toch hebben we elke keer weer enorm genoten van de vele leuke momenten die Samson, Gert, De Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto ons gaven.
Ineens hadden de kinderen het over Mevrouw Jeannine (of zoals Samson het zegt: Mevrouw Praline). Eigenlijk had ik er nog niet echt bij stil gestaan maar ineens ging er een lampje bij mij branden. Mevrouw Jeannine is inderdaad een hele lange tijd niet meer aanwezig bij optredens, cd’s en andere dingen. Op de studio 100 website (handig voor al het nieuws omtrent Studio 100) lees ik dat Mevrouw Jeannine is overleden. Echter was ik in dat jaar zwanger van de eerste en met vele andere dingen bezig. Dus ook al staat ze niet op deze DVD vermeld in ons hart weten we wel dat Ann Petersen (zoals ze echt heet) toch een bijdrage geleverd heeft aan dit grote succes.

[bol_product_links block_id=”bol_56af2ad3efdea_selected-products” products=”9200000039952813″ name=”samson en gert winterpret” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.