alba1Als een merk zich aankondigt met ‘geïnspireerd door mijn eigen kindertijd’, dan weet je dat het goed moet zijn; de beste producten komen immers uit de handen van ervaringsdeskundigen. Nederland mag zich verheugen op de komst van de nieuwe wintercollectie van het Deense merk AlbaBabY. De nieuwe wintercollectie 2014/2015 is kleurrijk, comfortabel, een beetje retro en vooral écht kinderlijk!

Dat in Scandinavië veel moois wordt gemaakt, is algemeen bekend. Wat is het dan fijn dat oplettende agenten de pareltjes naar Nederland halen. Stones Kids Agency vertegenwoordigt AlbaBabY voor de Nederlandse markt en heeft de nieuwe wintercollectie 2014/2015 in huis.

alba3Geen knellende onderdelen, geen ingewikkelde details of oncomfortabele stoffen: AlbaBabY begrijpt heel goed waar kinderen géén behoefte aan hebben. En tegelijkertijd brengt het merk precies waar kinderen wél behoefte aan hebben. Voldoende bewegingsruimte bijvoorbeeld. Want wie wil er nou tijdens het spelen gehinderd worden door een te strakke broek? En ook fijn om te weten;  alle kleding van AlbaBaby is gemaakt van Oekotex gecertificeerd katoen en daardoor vrij van schadelijke stoffen!

AlbaBabY brengt een collectie voor jongens, meisjes én baby’s in de leeftijd van 0 t/m 8 jaar. De collectie bestaat onder andere uit rokjes, jurkjes, broeken, sweaters, hoodies en rompers t/m maat 140.  De gemene deler? Dat is vooral het retro design en de kleur, want AlbaBabY straalt! Maar daarnaast is het ook kwaliteit en comfort dat ieder kledingstuk kenmerkt. Een groot deel van de collectie is ontworpen zodat het meerdere maten gedragen kan worden. Zo zijn de mouwen van de shirts en hoodies zo gemaakt dat ze omgeslagen kunnen worden en de schouderbandjes van de tuinbroeken en jurkjes zijn te verstellen. Omdat er sterke en duurzame materialen worden gebruikt, blijft de kleding mooi en gaat het lang mee.

Laat je meenemen in de wereld van AlbaBabY en maak kennis met dit bijzondere merk en deze nieuwe collectie. De wintercollectie 2014/2015 is voor winkeliers in te kopen bij Stones Kids Agency en voor consumenten is de kleding van AlbaBabY te verkrijgen bij webwinkel www.pimpyourkids.com.alba2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.