luckTIP VOOR VADERDAG! Iedereen kan wel eens een steuntje in de rug gebruiken. Bijvoorbeeld omdat je binnenkort eindexamen doet, een belangrijke sportwedstrijd speelt of sollicitatiegesprek hebt. Bij dit soort belangrijke momenten biedt een LuckyShirt.nl uitkomst. Deze geluksbrenger wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing plus persoonlijke boodschap en is een cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden!

Het idee is ontstaan nadat Jolanda en Martine, eigenaressen van LuckyShirt.nl, in Amerika vaak sporters zagen die tijdens een wedstrijd compleet vertrouwen op hun ‘geluk shirt’. Hetzelfde principe werkt natuurlijk ook perfect bij examens en andere stress momenten waarbij je wel wat extra geluk en aanmoediging kunt gebruiken. Daarom is het  Lucky Shirt ontworpen; een perfect en origineel cadeau om iemand succes te wensen bij een belangrijke gebeurtenis.

luck2Zo werkt het
De avond voordat je succes wilt hebben wikkel je het Lucky Shirt om iets heen dat met je einddoel te maken heeft. Bij een examen kun je bijvoorbeeld je boeken in het Lucky Shirt doen, bij een belangrijke voetbalwedstrijd je voetbalschoenen en bij een sollicitatiegesprek je cv. Diep in de nacht zal je Lucky Shirt de krachten van het voorwerp in zich opnemen. Als je de dag erna jouw Lucky Shirt aantrekt geeft hij de krachten aan jou, precies op het moment dat je ze nodig hebt. Dat betekent natuurlijk niet dat je je niet meer hoeft voor te bereiden, maar het Lucky Shirt geeft je net dat beetje extra geluk dat je soms nodig hebt. Veel geluk!

Speciale gebruiksaanwijzing
Bij het shirt hoort een speciale gebruiksaanwijzing die het shirt nóg specialer maakt. Hierin staat onder andere wat je van tevoren moet doen en wat je vooral niet moet doen met het shirt. Zo mag het shirt nooit gewassen worden en werkt het alleen als het gegeven wordt door iemand die onvoorwaardelijk in je gelooft! Op de achterkant van het shirt schrijf je de successen die je behaald hebt. Tip: je hoeft jouw Lucky Shirt niet zichtbaar te dragen, het kan ook prima onder gewone kleding.

Het Lucky Shirt kost € 14,95, is verkrijgbaar in maat small t/m extra large en te koop via www.luckyshirt.nl.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.