Toen ik de laatste keer meeging met de blogboot, ontmoette ik daar ook Sarah van de Groentjes. Samen met Shirin heeft zij een webshop opgericht met kleding en andere zaken voor kinderen en volwassenen met (en zonder) een beperking: Miki4All. Beide dames hebben namelijk allebei een kind met een beperking. Sarah heeft een prachtige dochter Mirthe en Shirin heeft, net als wij, een fantastisch leuke en gezellige Kian. Samen zijn de dames dus de drijfveer achter een webshop met de boodschap “alles wat wij verkopen is voor mensen mét en zonder beperking“.

Het begon allemaal met een zoektocht naar een goede slab

Sarah en Shirin zijn Miki4All begonnen omdat ze er tegenaan liepen dat ze geen goede slabben konden vinden voor hun kinderen. Toen ze uiteindelijk de perfecte sjaals tegenkwamen, hebben ze hier hun eigen draai aan gegeven. Ze maken alles met de hand en daarom zijn alle sjaals uniek. Naast de gewone sjaals, zijn er ook nog colsjaals te koop én kun je er ook voor kiezen om sommige sjaals te laten bedrukken.

Alle sjaals zijn aan de voorkant voorzien  van katoen, jersey en/of denim jersey. De achterkant is gemaakt van fleece, omdat dit heel goed vocht kan absorberen. Wil je toch badstof in plaats van fleece, dan kun je dit aangeven. Hiervoor wordt wel een meerprijs van €0,80 gerekend. Ook tricot is een mogelijkheid.

De sjaals hebben drie drukknoopjes, zodat je hem gemakkelijk kunt verstellen. Je kunt de sjaal op twee verschillende manieren vastmaken: horizontaal of verticaal.

T-shirts, hoodies en accessoires

De collectie wordt steeds verder uitgebreid en er zijn nu ook t-shirts, hoodies en accessoires zoals armbandjes, scrunchies en haarbanden te koop. Op de t-shirts en hoodies staan verschillende teksten, die geschikt zijn voor kinderen/volwassenen met en zonder beperking.

Wij kregen voor onze kleine man twee t-shirts opgestuurd, waarvan ik er van 1 wat leuke foto’s heb kunnen maken. De tekst laat precies zien hoe wij voor/met hem, als gezin in het leven staan.

Mocht je op zoek zijn naar mooie kleding met een boodschap, dan ben je bij Miki4All zeker aan het juiste adres!

13 gedachten over “MiKi4all: inclusieve webshop, omdat iedereen ertoe doet!

 1. Anders begaafd vind ik heel cool. Ik heb een 12 jarige dochter met autisme met een hoog iq. Dat komt niet zo vaak voor dus ze valt overal net tussen.

  1. “Color your life with opportunities not problems” vind ik persoonlijk een héle mooie tekst en zo staan wij ook in het leven betreffende ons zoontje.

   “Baas op Wielen” vind ik ook erg leuk voor onze kanjer (en voor mijzelf ook aangezien mijn elektrische rolstoel binnen een maand geleverd wordt)

 2. Het t-shirt van jullie zoon Color life with oppurtunities not with problems vind ik wel echt de leukste. Mijn dochter Jayla van 9 is zeer ernstig meervoudig gehandicapt, maar wij kijken juist naar de mogelijkheden in het leven! Daarom is deze tekst zo passend. Samen met Jayla proberen wij zoveel mogelijk te genieten van het leven.

 3. “Color life with opportunities not problems” vind ik persoonlijk een héle mooie tekst en zo staan wij ook in het leven betreffende ons zoontje.

  “Baas op Wielen” vind ik ook erg leuk voor onze kanjer (en voor mijzelf ook aangezien mijn elektrische rolstoel binnen een maand geleverd wordt)

 4. Leuke actie! “Color life with opportunities not problems” vind ik een mooie tekst. Zo staan wij in het leven met onze zorgintensieve zoon.
  De tekst “Don’t quit” spreekt mij ook aan.

 5. De tekst “If you can be anything, be incusive” spreekt mij heel erg aan. heeft betekend voor mij dat je alles kunt zijn en ook bijzonder mag zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.