unnamedNadat we een mooie badpak en een stoere zwemshort mochten reviewen van LittleCool.com is het nu tijd om de twee reviews van Baby-Slofje.nl in orde te maken. Nog steeds loopt de winactie en ook nu ben ik weer erg benieuwd wie het goed had! Overigens nog steeds gemotiveerd blijven als je er compleet langs zat want er gaat ook een troetelprijs de deur uit, heel misschien zelfs meer als ik in een goede bui ben. En ik word heel blij van berichtjes op de website (knipoog)
logo (1)

De oudste zoon had al een fantastische zwemshort en daarbij horen ook coole waterschoenen. En dus kregen wij die.Niet voor niks natuurlijk we hebben de zware job om de schoenen te testen. En laat dat nou een hele straf zijn met dit warme weer. Maar nog mooier, morgen gaat hij met school een dag zwemmen en de juf heeft aangegeven dat ze kinderen zo weinig mogelijk mee moeten nemen. zwemkleding moest al thuis aan, een tas met ruim voldoende water moet mee en genoeg eten. Geld is absoluut niet welkom om zo onderlinge concurrentie uit te sluiten.
De schoenen zijn dan een perfect artikel, zeker omdat hij naar een buitenzwembad gaat met veel gras en bekend staat om de wespen in de grond, nu zijn die er nog niet zo heel fanatiek maar het is wel fijn om het zeker voor het onzekere te nemen.

En zo ging zoonlief de dag erna op pad met zijn zwemtas met daarin zijn zwemschoenen. De schoenen heeft hij bij het zwembad aangedaan en pas uitgedaan zodra ze naar huis gingen. Hij kon er makkelijk mee zwemmen vertelde hij. Ook duiken ging perfect. Er was in het begin een schoen uit gegaan omdat hij de koordjes niet strak aangetrokken had. Het fijne, zo vertelde hij, was dat de schoen bleef drijven op het water. Dit scheelde een duikbeurt. Afijn de schoenen gaan makkelijk aan en uit, door het koordje kan de schoen strakker of losser aan de voet komen te zitten. De stof zit fijn en zorgt niet voor schuringen met de huid. Dit geld zowel op het droge als in het water. De schoentjes zijn ideaal voor het zwembad en bij het strand. Zo zijn de voeten beschermd tegen ongedierte en eventuele scherpe/ruwe objecten. Onder de schoenen zitten een soort van noppen zodat je niet zo snel uitglijd, denkt mijn zoon. Wat hem vooral opviel was dat de meeste kinderen de stenen langs het zwembad vreselijk heet vonden en hij er zonder pijn over heen kon lopen. Ze zijn na gebruik makkelijk onder de kraan af te spoelen en drogen in de open lucht is voldoende voor het gebruik de keer erna.

Kortom: Handige surfschoenen voor aan het strand of bij het zwembad. Op vakantie komen deze schoenen goed van pas, geen last van de stenen in het water en je rent makkelijk over het hete zand.

Deze Playshoes waterschoenen / surfschoenen grijs zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren.

Kenmerken Playshoes waterschoenen / surfschoenen grijs:

  • materiaal: synthetisch
  • ideaal in het zwembad of aan het strand
  • PVC vrij
  • sluit met aantrekkoord
  • geen binnenzool

Naast deze Playshoes waterschoenen / surfschoenen grijs kun je bij Baby-Slofje terecht voor de hele collectie van Playshoes.

Over Playshoes:

Playshoes is een zeer divers merk met een grote collectie artikelen voor jong en oud, maar vooral voor jong. Je kunt bij Playshoes terecht voor al je vakantiespullen, denk hierbij aan waterschoentjes, zwemkleding, UV kleding, handdoeken en badcapes. Maar ook voor papa en mama zijn er waterschoenen beschikbaar. Verder een grote collectie aan sokken, maillots, kleding maar ook speelgoed en alles om je kleine baby uren zoet te houden

Deze schoenen zijn hier te bestellen in maat 36 tot en met 44 voor slechts €17,95

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.