gunGun kinderen hun eigen label
Mijn kind is anders, wat nu?

Veel ouders horen dat hun kind ‘anders’ is. De buren zeggen het, de familie signaleert het, op school vindt de juf het en vaak herkennen ouders dat ook wel. Maar wanneer is er echt iets aan de hand en laat je je kind onderzoeken? En zijn er echt zoveel kinderen en jongeren met ADHD en autisme, of overdiagnosticeren we? In Gun kinderen hun eigen label pleit Liesbeth Hop voor een aanpak die kinderen en jongeren nodig hebben in plaats van een label dat laat zien wat ze ‘mankeren’.

Met Gun kinderen hun eigen label schreef jeugd- en gezinscoach Liesbeth Hop een handleiding voor alle ouders, die horen dat hun kind ‘anders’ is. Gun kinderen hun eigen labelbevat naast praktische hoofdstukken over signalering, oorzaken, eventuele diagnoses en hulp zoeken ook veel praktische tips en ervaringsverhalen. Voor ouders, deskundigen en onderwijzend personeel.

“De belangrijkste vraag is: Wat heeft een kind nodig? En niet: Wat mankeert een kind?” – Vriendin

Liesbeth Hop is jeugd- en gezinscoach, oprichter van de Nationale Academie voor Media en Maatschappij en campagneleider van Gun kinderen hun eigen label. Ze wordt regelmatig gevraagd als deskundige over jeugd & media en opvoedvraagstukken. 

Gun kinderen hun eigen label
Auteur: Liesbeth Hop
Prijs: € 21,99
ISBN: 9789021559414
Verschijnt: september 2015
Kosmos Uitgevers

www.kosmosuitgevers.nl
www.gunkinderenhuneigenlabel.nl

One thought on “Gun kinderen hun eigen label

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.