Cartoon Network Logo.jpgKom deze zomer afkoelen bij het TIJD VOOR AVONTUUR ZOMERSPEKTAKEL VAN CARTOON NETWORK 5 augustus: Het Dolfinarium te Harderwijk 30 augustus: Beachclub Blue Lagoon te Scheveningen

Het is zomer: Tijd voor Avontuur! Cartoon Network, de TV-zender met de beste cartoons, beleeft deze zomer spetterende avonturen in Nederland met het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel. Het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel wordt op twee locaties gehouden; Het Dolfinarium in Harderwijk en Beachclub Blue Lagoon in Scheveningen. Kom op 5 of 30 augustus afkoelen op de buikglijbaan, doe mee met het waterballonnengevecht of de vele andere wateractiviteiten tijdens het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel. Alle kinderen ontvangen na afloop een toffe Cartoon Network frisbee.

        CN 1 Eenhoorn.jpg

 

Dolfinarium Harderwijk – 5 AUGUSTUS
Op 5 augustus is het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel in Het Dolfinarium Harderwijk. Naast de vele voorstellingen en shows kun je vanaf 10:00 uur komen spelen bij het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel. Glij over de spectaculaire buikglijbaan of maak elkaar nat in de Tijd voor Avontuur Waterbak. Het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel is voor alle bezoekers van het Dolfinarium gratis toegankelijk op het Dolfinariumstrand. Het spektakel vindt plaats van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Locatie: Dolfinarium, Strandboulevard Oost 1, Harderwijk
Datum: 5 augustus
Tijdstip: 10:00 tot 17:00 uur

Beachclub Blue Lagoon – 30 AUGUSTUS
In Beachclub Blue Lagoon vindt op 30 augustus het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel. Terwijl de ouders genieten van een ‘all you can eat’ ontbijtbuffet met superfoods en luxe broodjes, genieten de kinderen van een speciaal Tijd voor Avontuur ontbijt. Na het ontbijt kunnen zij afkoelen in een van de spectaculaire attracties van het Tijd voor Avontuur Zomerspektakel. Maak je vriendjes nat tijdens het waterballonnengevecht of in de Tijd voor Avontuur waterbak. Heb je nog ruimte over voor een figuurijsje als toetje?

Locatie: Beachclub Blue Lagoon, Strand-Noord 25-27, Scheveningen
Datum: 30 augustus
Tijdstip: 09:00 – 13:00 uur

        CN 2 Gumball.jpgTijd voor Avontuur
Tijd voor Avontuur is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde culthit en populair bij kinderen, jongeren en volwassenen. Helden Finn, de jongen met de waanzinnige muts, en zijn hond Jake beleven de meest waanzinnige avonturen om het Land van Ooo te beschermen, veelal tegen de IJskoning, die wanhopig op zoek is naar Prinses Bubbelien. Tijd voor Avontuur ontving een Emmy® Award en een BAFTA® award. De populaire serie Tijd voor Avontuur is de hele zomer iedere dag te zien op Cartoon Network.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.