Ohh jeee. Je komt erachter dat er nieuwe schoenen nodig zijn voor jouw kind. Sportieve schoentjes. Stappertjes waarmee hij of zij onbezorgd kan spelen, klimmen, klauteren en vallen. En rennen natuurlijk. Hip moeten ze ook zijn. We helpen er jou daar graag mee. Onze tip: Asics biedt een aantal modellen aan die meer dan voldoen aan deze eisen. Duurzame en hippe Asics-sneakers voor de kleintjes.

Je kunt al stoppen met twijfelen als je de kenmerken van de Asics Gel Lyte 3 tot je neemt. De lach verschijnt al op het gezicht van jouw spruit bij het zien van de beschikbare kleurencombinaties. Turquoise, blauw, paars, donkerblauw, grijs, wit, zwart, rood, lichtgroen of lichtbruin. Asics levert het allemaal voor dit model. Dat deze schoenen duurzaam zijn, blijkt wel uit de ingezette eigenschappen. Met behulp van de Gel-dempingstechnologie veert de schoen vrolijk onder de voeten van kinderen. De demping levert gemak en comfort over de gehele lengte van de schoen. Verder: de constructie van het model is heel sterk, voor een langdurig gebruik. De zool loopt naar de achterkant iets omhoog om extra ondersteuning te bieden voor de kleinste voetjes.

Kayano-sneakers moeten we ook belichten. Dit model van het Japanse Asics ontleend zijn basis uit de hardloopschoen uit deze lijn. Dat betekent een oersterke constructie met een super comfortabele zool. Asics kiest ervoor om voor dit kindermodel verschillende materialen in te zetten. Afhankelijk van de kleurstellingen. Vergelijkbaar met de beschreven Asics Gel Lyte 3 biedt ook deze schoen een zool die aan de achterkant dikker is dan aan de voorkant. Het gevolg is stevige ondersteuning en een veilig gevoel voor kinderen. Bekijk de kleurstellingen en verwonder je dan vooral over de vele beschikbare combinaties. Het levende bewijs dat deze schoen veel meer is dan een hardloopklassieker. Ook hier: de Gel-dempingstechnologie verzorgt ondersteuning en demping over de lengte van de schoen. Heerlijk, comfortabel, soepel en gemakkelijk. De rubberen en slijtvaste zool maakt het af. Een garantie voor genot, voor meerdere seizoen. Ze zijn niet meer te houden, die kinderen.

Tot slot presenteren we de Asics Gel Lyte V. Een doorontwikkeling van de eerdergenoemde Asics Gel Lyte 3. Deze schoen is iets hoger van de voorganger en biedt daarmee meer ondersteuning rond de enkel. Met mooie details in de afwerking, waaronder de enkelrand en de zool, is dit een schoen die een spetterende indruk achterlaat. Op het speelplein, in het park of in de klas. Evenals de andere twee modellen biedt de Gel-demping voor dit model de souplesse in de pas. Sterker nog: het zorgt ervoor dat de energie van jouw kleine wordt omgezet in voorwaartse kracht. Bij iedere pas. Veiligheid, stabiliteit en een hip randje zorgen ervoor dat dit een must have is voor de kleintjes onder ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.