falc1Leren lopen is het leukst met een eerste loopschoen van Falcotto aan je voeten. Deze schoenen zijn flexibel, sterk en ondersteunen op natuurlijk wijze de eerste stappen. Maar extra fijn is natuurlijk dat ze er super leuk uit zien!

Leren lopen moeten we allemaal leren, en wij doen dit graag op toffe schoenen. Falcotto komt deze zomer met een uitgebreide collectie  leren en su?de schoenen in allerlei kleuren. Ga voor geel, fel blauw, groen of juist roze of bruin. Daarnaast biedt de collectie vrolijke zomerse all-over-print bloemen prints voor de meiden en schoenen met sterren voor de jongens. Met deze schoenen aan je voeten wil iedereen snel leren lopen.

De eerste loopschoentjes hebben een flexibele zool. Deze zool, voorzien van antislip laag, zorgt niet alleen voor dat je op een natuurlijke wijze leert lopen, het zorgt ook voor een perfecte afwikkeling van de voeten. Omdat de zolen uitneembaar zijn, zijn de schoenen ook ideaal voor kinderen die gebruik maken van orthopedische zooltjes. Op deze manier zijn de schoenen niet alleen voorzien van de ideale pasvorm, maar bieden ze de voeten ook het maximum aan hygiëne.

Falcotto | www.naturino.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.