slip3Rokjesdag is geweest en zo langzamerhand kunnen de slippers weer tevoorschijn gehaald worden. Met een nieuwe collectie slippers is Slipperwereld helemaal klaar voor de zomer. De zomercollectie van het populaire slippermerk Ipanema is binnen en daarnaast zijn er twee eco-vriendelijke merken in de webwinkel opgenomen. Laat die zomer maar komen!

Er is steeds meer aandacht en respect voor het milieu. Merken als Grendha en Zaxy spelen daar slim op in met een collectie eco-vriendelijke slippers, gemaakt van recyclebaar materiaal. Vanaf nu zijn deze hippe slippers ook bij Slipperwereld verkrijgbaar.

Eco-vriendelijke slippers van Grendha en Zaxy
De comfortabele teenslippers van Grendha kenmerken zich door hun klassieke uiterlijk, zonder ouderwets te zijn. De elegante slippers zijn verkrijgbaar in mooie natuurlijke tinten, passend bij vrouwen van elke leeftijd en te dragen bij diverse gelegenheden. Leuk detail is dat de slippers 100% recyclebaar zijn en 30% van het materiaal zelfs al eerder gerecycled is.

slip2Zaxy is een stijlvol en eco-vriendelijk slippermerk uit Brazilië. De hippe slippers zijn ontworpen voor meiden die vrolijk in het leven staan. Het kleurrijke schoeisel heeft grappige patronen en mooie details en zijn gemaakt om meiden een gevoel van zelfvertrouwen en stijl mee te geven. Ook Zaxy gebruikt materialen die recyclebaar zijn en daarnaast worden de slippers geproduceerd in een van de meest eco-vriendelijke fabrieken ter wereld.

Nieuwe collectie Ipanema
Het Braziliaanse merk Ipanema is geïnspireerd door het meest levendige strand van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Al meer dan 10 jaar creëert dit merk de meest stijlvolle slippers en sandalen voor baby’s, kinderen, dames en heren. Ook voor deze zomer komtIpanema met een prachtige nieuwe collectie slippers. Met vernieuwende modellen en in kleuren die perfect passen bij de modetrends van komend seizoen.

Zomerse accessoiresslip1
Naast een grote collectie slippers en sandalen heeft Slipperwereld een ruim aanbod aan zomerse accessoires die een vakantie of dagje strand leuker én veiliger maken. Bijzonder mooi zijn de vrolijk gekleurde strandtassen en koeltassen die ervoor zorgen dat spullen gemakkelijk meegenomen kunnen worden. En voor ouders met jonge kinderen geven de SOS bandjes een veilig gevoel. Deze mooie infobandjes kunnen worden voorzien van een naam en telefoonnummer en om de kinderpols worden bevestigd. Zo kunnen kinderen altijd hun ouders bereiken, ook als ze de taal niet spreken.

Over Slipperwereld
Webwinkel Slipperwereld heeft een prachtige collectie slippers in haar assortiment, van bekende en onbekende merken. Merken die kwaliteit bieden, maar vooral ook prachtige dessins en geweldig draagcomfort. Naast slippers bestaat het aanbod uit zomerse accessoires, zoals strandtassen, waterschoenen, UV (zwem)kleding en SOS bandjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.