dolcis2Eten die kids van jullie ook hun schoenen op? Soms heb ik het idee, dat die van mij dat wel doet namelijk. Ik ben niet alleen door zijn groeiende voeten een aantal keer per jaar de klos, maar ook omdat hij z’n schoenen helemaal op maakt. Wel vind ik het belangrijk dat hij goede schoenen draagt. Hij moet immers de rest van zijn leven nog op zijn voeten staan en lopen. O ja, hij heeft trouwens een klein beetje platvoeten, dus dan is het nóg belangrijker om er voor te zorgen dat hij op goede schoenen loopt.

Ik heb al verschillende merken gekocht voor hem, maar ik blijf switchen. Dit komt ook omdat meneertje een eigen mening krijgt, wat zijn kleding (en schoenen) betreft. Als ik iets koop wat hij totaal niet mooi vind, dan draagt hij het ook niet…zo simpel is het! Stiekem hou ik daar ook wel van, want een kind van 6,5 jaar mag best een eigen smaak en mening hebben. Tot nu toe, komen we er eigenlijk altijd uit, dus dat is wel prettig,

Zijn huidige schoenen, zijn alweer helemaal versleten, maar ik wil toch nog even wachten tot de zomer voorbij is. Hij loopt tenslotte vaker op zijn Birckenstocks, dan dat hij zijn schoenen aan heeft. Kortom…we kijken het nog eventjes aan. Toch snuffel ik al wel rond op het internet, of ik al iets leuks zie. Een ander merk misschien, of toch een totaal ander soort schoen. Klittenband, of veters…ik ben er nog niet over uit.

dolcis1Toen ik deze kinderschoenen van Hush Puppies zag, was ik meteen verliefd. Helaas zijn ze niet verkrijgbaar in de maat van mijn zoon (die leeft namelijk op grote voet). Maar ik wil ze gewoon hoe dan ook aan jullie laten zien. Er zijn overigens veel meer leuke schoenen te koop!  Kun je alvast een beetje inspiratie op doen, zeker voor de aankomende herfst/winter!

WINNEN!
Wij zouden KiDDoWz niet zijn, als we er geen leuke winactie aan vast zouden knopen, toch? Wij mogen namens Dolcis 4 jongetjes heeeel erg blij maken met een mooi paar Hush Puppies sneakers! Het gaat hier om de sneaker die je hierboven op de afbeelding ziet. We mogen 4 paar weggeven in maat 28, 29, 31 en 32! 

*Laat hieronder een reactie voorzien van je voor- en achternaam (+ je naam op FB en je Twitternaam). Vertel ons voor wie je mee doet en voor welke maat.
*Om meer kans te maken, deel je het bericht over deze actie op Facebook (onze pagina is hier te vinden) en/of vertel je je vrienden op Twitter hierover (vergeet niet ons te vermelden @Kiddowz).
*NOG MEER KANS MAKEN? Deel onder het bericht over deze actie op Facebook, het meest versleten paar schoenen van jouw kleine man (vergeet je ons niet te taggen?). 

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

52 thoughts on “Stoere stappers van Hush Puppies!

 1. Volg jullie op fb. Berichtje gedeeld. Zou heel graag maat 31 winnen. Na 3 meiden verbaas ik me er nog steeds over hoe jongens hun schoenen slijten….. Pffft een dagje naar de PSZ en de neuzen zijn al weer bijna kaal! Dit zou een geweldig mooi paar schoenen zijn voor zonnlief als hij na de vakantie weer naar de PSZ mag!

 2. wat mooie schoenen voor mijn kleinzoontje, graag maat 31, deel deze actie op facebook heb geen twitter

 3. Wat een stoere stappers! En ik weet dat ze ook lang mooi blijven, super kwaliteit! Ik ga duimen voor zo’n paar voor mijn boefje in maat 28!

 4. Voor mijn zoontje die nu pas gaat lopen! We hebben nu ook echt goede schoentjes nodig en hoe kan dat beter dan op Hush Puppies!! Zelf draag ik het merk ook heel graag. Geweldige actie en ik ga heel hard duimen voor mijn kleine lieverd!

 5. Voor mijn grote knul Rubin. Wie weet als hij er zuinig mee doet, dat zijn broertje Aaron er later nog van kan genieten, maar ik ben bang dat het zelfs geen buitenspeelschoenen meer worden, zo hard gaan ze tegenwoordig. Graag maatje 28 voor mijn stoere bink. Daarbij zijn ze ook nog eens blauw! Dat is zijn lievelingskleur en andere kleur schoenen krijg ik echt niet aan zijn voeten, dus helemaal goed!

 6. Wat een mooie stappertjes! Ik doe heel graag mee, maat 28 zou perfect zijn! Mijn FB naam is Mol Nina en mijn Twitternaam is @Mol075 xxx

 7. Ik zou heel graag winnen voor mijn lieve maar ook echt wel stoere ventje! Liefst maat 29, maar in de andere maten gaat mijn mannetje ook vast nog komen, dus… ook welkom 😉 Mijn Facebooknaam is Jens Jensen (gedeeld!) en Twitter heb ik niet…

 8. Wauw, gave stappers voor m’n kleine man! Zo komt hij mooi stoer voor de dag. Mijn voorkeur gaat uit naar maat 29 (of groter). Facebook: Mark Mark, Twitter: geen.

 9. Ik doe heel graag mee voor mijn oudste zoon Bas, maat 32. Ik ben te vinden op fb met dezelfde naam als hierboven 😉 Twitter heb ik niet.

 10. Deze mooie schoentjes zou ik graag winnen voor mijn kleinzoon! Geweldige stappers, dit paar van Hush Puppies! Graag maat 29. FB-naam: Petrus Petrus (ik heb geen Twitter).

 11. Mijn “tomboy” vind deze schoenen ook helemaal te gek.
  Ik waag graag een kansje voor maat 31

  Op Twitter en Facebook ben ik te vinden onder “Magic2Share”

 12. Zoonlief Jonathan verslijt altijd in raptempo zn nieuwe schoenen. Maar met Hushpuppies doet hij wonderbaarlijk wat langer. Wij maken dan ook heel graag kans op een paar in maat 31.

  Groetjes,

  Adelaide Balk

 13. Super coole schoenen zegt mijn zoon Jim! Als wij deze winnen in maat 32 kan hij de blits gaan maken dit najaar!

 14. Ik doe mee voor mijn zoon maat 32
  Facebook Corinne de graaf
  Twitter heb ik niet.
  Heb de actie gedeeld op facebook.

 15. Wauw, wat een leuke winactie met deze hippe schoenen! Ik zou graag kans maken op het paar in maat 29 voor mijn zoon, want inderdaad… eten die kids hun schoenen op?! Heel herkenbaar!

 16. Jaaaah……ook hier is er een schoenenmonster in huis! Of beter gezegd, buitenshuis. Voetballen op het schoolplein, spelen met de jongetjes uit de buurt, noem het maar op. Schoenen slijten enorm snel. Eind augustus gaat Boaz naar groep 4. Een prachtig moment om de blits te maken met de gave stappers. Maat 32 zou perfect zijn. Uiteraard deel ik de post op FB en heb ik een fotootje getweet met zijn versleten schoentjes. Fingers crossed!

 17. Ik zag deze schoentjes laatst in de winkel staan; errug stoere stappers voor mijn neefje! Ik doe graag voor hem mee en wens maatje 29 :-)!

 18. doe mee voor mijn kleinzoontje Jasper graag in maat 31
  facebook anita kempenaers, twitter heb ik niet
  gedeeld op facebook

 19. doe mee voor deze mooie schoenen voor mijn kleinzoontje Jasper, maat 31
  facebook: harry brants, twitter heb ik niet
  gedeeld op facebook

 20. Die schoenen van de kids toch… Of ze worden (te) snel versleten, of ineens is er een groeispurt, waardoor nieuwe schoenen niet aan te slepen zijn… Deze stoere blauwe stappertjes zijn zeer welkom in maat 29!

 21. Ik doe mee voor mijn zoontje en laat hij toevallig maat 29 hebben. Hier gaan ze als warme broodjes. We proberen altijd een paar netjes te houden voor feestjes en andere speciale gelegenheden.

 22. Hier word je toch gewoon helemaal blij van!!! Echt te gek gewoon 😀 Ik doe dolgraag mee om mijn buren te verrassen met leuke nieuwe schoenen voor hun ventje. Ondanks het feit dat ik zelf nog geen mama ben, voel ik me er wel eentje bij hem! Maat 32

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.