funtasNu de kleine jongen, eigenlijk niet meer zo heel erg klein is, krijgt hij steeds meer interesse om te tekenen en te kleuren. Het grappige is, dat er nu ook echt duidelijke poppetjes en huisjes op het papier verschijnen. Groot was dan ook de vreugde, toen edding ons een doosje vol met nieuwe stiften, van de FUNTASTICS lijn, opstuurde.

We kregen verschillende producten opgestuurd, waarvan ik er een aantal wil uit lichten.

ed1Allereerst begin ik met de textielmarkers. Uiteraard had ik geen wit shirt in huis, waar meneertje eventjes op los kon gaan. Wel zat Vaderdag er aan te komen en moesten we nog iets moois maken voor papa. Omdat de kleine jongen zijn papa, in een buitenlandse Toko werkt, bedachten we samen om een blanco schort aan te schaffen, waar de kleine man dan op kon tekenen. Ik heb de nummers van verschillende winkels ingetoetst en meneer begon te informeren. Bij de vierde winkel had hijwpid-20150620_144456.jpg beet, ze verkochten blanco schorten. Hup, jas aan en hollen maar. Bij aankomst in de winkel, vertelde hij dat hij zojuist gebeld had en wees de aardige mevrouw achter de toonbank, waar hij de schorten hingen. Vol trots rekende hij de schort af en holden we weer naar huis. Met zijn tong uit zijn mond heeft hij zitten tekenen en het resultaat mag er wezen! Papa was er ontzettend blij mee en draagt hem vol trots, in de keuken op zijn werk.

ed2Nadat de schort gegeven was, is hij bij zijn vader thuis aan de slag gegaan met de raamstiften, wpid-img-20150614-wa0014.jpgdie ook in het pakketje zaten. Papa heeft grote ramen, waar hij mooi op kan tekenen, dus die kans liet hij niet liggen. Gelukkig zijn de tekeningen weer heel makkelijk, met water te verwijderen. Zo kan hij steeds opnieuw beginnen aan een kunstwerk. En geloof mij, de lol gaat er dus echt niet heel snel vanaf, hij vermaakt zich er uren mee. Het is zelfs één van de eerste dingen waar hij om vraagt, als hij in het weekend bij zijn vader is. Het gamen is daardoor wat minder geworden, wat mijns inziens een hele positieve wending is. Een kleine Picasso in de dop is het, superleuk!

ed3Ik wil jullie nog één product laten zien, namelijk de superhandig schmink-stiften. Ik ben echt niet zo’n creatief wonder, dat ik alles zomaar op het gezicht van mijn kleine jongen kan toveren, maar met de stiften, gaat het me allemaal een stuk makkelijker af. Zowpid-20150620_151905.jpg had ik laatst ineens een piraat rondlopen in huis. Allemaal op eigen verzoek natuurlijk! Een prinses viel namelijk niet helemaal binnen zijn straatje! De schmink is super makkelijk af te wassen met water en zeep. Zo loopt hij niet de volgende dag nog met de vegen op zijn gezicht. Ideaal om te hebben op bijvoorbeeld een verjaardagspartijtje…en wat ook goed is om te weten; ze zijn dermatologisch getest, dus zeer geschikt voor de gevoelige kinderhuid.

Nieuwsgierig naar de FUNTASTICS producten van edding? Klik op deze link en bestellen maar! Veel plezier!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.