unnamed (1)Trots als een pauw liep de kleine dame met haar niet nieuwe watersandaaltjes en badkamer door de woonkamer. Paraderend en niet wetend waar ze zelf moest kijken vond ze zichzelf het mooiste meisje van de dag. Wat een paar sandaaltjes en een badpakje niet allemaal met een kind kunnen doen!
logo (1)

Over het badpakje schreef ik al eerder een review en vandaag nemen we de watersandaaltjes onder de loep. Ook deze vallen iets ruim uit bij haar, waarschijnlijk is ze toch nog iets minder groot dan ik verwacht had. En stiekem vind ik dat ook niet zo heel erg, aangezien ze de jongste is. De sandalen kan ze zonder moeite zelf aan en uit doen, en ze passen eigenlijk perfect. Onder haar voet is de zool en die is wel van de royale maat, maar hoe meer ik er naar kijk hoe veiliger ik het vind. Zo wordt namelijk tenen stoten een stuk moeilijker. De kleur raakt mijn dochter niet over uitgesproken. Roze, de lievelingskleur van de meeste meisjes.SAMSUNG CAMERA PICTURES

Na een dag ploeteren in de tuin en in het zwembad is mijn dochter de sandaaltjes nog steeds niet moe. Ook hebben ze al een plek gekregen in de vakantiekoffer en moeten ze mee naar school om daar te showen. Maar wel als ze met water gaan spelen buiten want in de klas mag je niet met water spelen. Zo slim is ze dan wel weer.

Zoals gezegd hebben de sandalen, ondanks dat ze iets te groot zijn, een mooie pasvorm. Ze loopt er goed en stevig op. Haar voetje valt absoluut niet langs de sandalen, wat bij de meeste sandalen en schoenen wel het geval is. Dat is dus het SAMSUNG CAMERA PICTURESgrootste pluspunt! Sterker nog, ik heb dit soort sandalen altijd vermeden als de pest maar als ik zie hoe makkelijk ze er mee weg loopt dan staan ze hoog op het lijstje voor mijn andere dochter en wellicht de zonen ook. Na gebruik zijn ze makkelijk onder de kraan af te spoelen en in de open lucht makkelijk te drogen.

Leuke watersandaaltjes met gestreepte bandjes. Door middel van het klittenband zit de sandaal perfect om het voetje heen. Deze Playshoes watersandaaltjes fuchsia vallen over het algemeen vrij groot dus je kunt gerust een maatje kleiner nemen.

Kenmerken Playshoes watersandaaltjes fuchsia:

  • materiaal: EVA
  • ideaal in het zwembad of aan het strand
  • sluiten makkelijk met klittenband
  • PVC vrij

Naast deze Playshoes watersandaaltjes fuchsia kun je bij Baby-Slofje terecht voor de hele collectie van Playshoes.

SAMSUNG CAMERA PICTURESOver Playshoes:

Playshoes is een zeer divers merk met een grote collectie artikelen voor jong en oud, maar vooral voor jong. Je kunt bij Playshoes terecht voor al je vakantiespullen, denk hierbij aan waterschoentjes, zwemkleding, UV kleding, handdoeken en badcapes. Maar ook voor papa en mama zijn er waterschoenen beschikbaar. Verder een grote collectie aan sokken, maillots, kleding maar ook speelgoed en alles om je kleine baby uren zoet te houden.

Dit sandaaltje is hier te bestellen in maat 20-21 tot en met maat 30-31 voor slechts €11,95

SAMSUNG CAMERA PICTURESHiermee is deze review de hekkensluiter van een reeks waarbij de eerste begon met een winactie. Intussen heeft u vast en zeker wel door of u de antwoorden goed had (of niet). Aangezien we ook een of meerdere winnaars bekend gaan maken ga ik me daar later op de dag op focussen. De winnaar(s) krijgen automatisch per mail het bericht binnen. En de namen plaatsen wij op Facebook.

/Miranda Young

(Visited 231 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.