susherWelk geluid maak je als kersverse ouder het allermeest? Juist! Sssshhh! Als je met je kleintje op de arm loopt als het weer eens krampjes heeft, als het gewoon niet kan slapen, als het in de auto in de Maxi-Cosi onrustig is; je sssht wat af! Het lijkt een beetje op het geluid dat je kleintje hoorde toen het nog in je buik zat en daarom werkt het ook zo goed. Om je baby rustig te krijgen, schakel je vanaf nu de Baby Shusher in. Die maakt hetzelfde geluid!
Unieke babytool
De Baby Shusher is een nieuw en uniek apparaatje om baby’s eenvoudig in slaap te laten vallen. Het ritmische, sussende geluid klinkt heel vertrouwd en laat de baby weer stil worden als het huilt. Door de praktische vormgeving kan de Baby Shusher makkelijk meegenomen worden. Het geluid van de Baby Shusher klinkt als het bloed dat door de aderen stroomt en wat de baby constant in de baarmoeder heeft gehoord. De Baby Shusher is uitgerust met een handige timer en het volume is instelbaar; harder als de baby huilt en zachter zodra hij kalmeert. En met de handige timer van 15 of 30 minuten weet u ook zeker dat de Shusher vanzelf uitgaat.
Perfect te combineren
De Baby Shusher is een ideaal hulpmiddel dat goed gecombineerd kan worden met andere aanbevolen methodes om kleine baby’s te kalmeren en in slaap te laten vallen. Bijvoorbeeld inbakeren, wiegen en natuurlijk het zelf sussen mogen niet vervangen worden door dit apparaatje. Dit apparaatje kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot enkele maanden daarna. Zo zijn er ouders die de Baby Shusher gebruikten tot wel 9 maanden oud. De Baby Shusher is ontworpen door de ouders van een huilbaby. Inmiddels is het uitgebreid getest in de Verenigde Staten en heeft de Baby Shusher al veel jonge ouders geholpen. De Amerikaanse kinderarts Harvey Karp, brein achter ‘Happiest Baby on the Block’, onderschrijft het effect van deze techniek en beschreef het ook in zijn boek als de methode met de 5 S’s: ‘Swaddling, Swinging, Side position, Sushing en Sucking’. 

Nu ook in Nederland verkrijgbaar!
De Baby Shusher is nu ook in Nederland verkrijgbaar voor € 39,95 via verschillende verkooppunten en de online shop.

Baby Shusher | www.babyshusher.nl

One thought on “Baby Shusher biedt uitkomst bij huilbaby’s en onrustige baby’s

  1. Van een baby shusher had ik nog nooit gehoord. Het lijkt me wel een effectief middel. Mijn baby huilde ook veel. Ik merkte echter dat hij rustig werd wanneer hij werd gedragen. En wilde ik hem dan toch in de wieg leggen, bleek loungemuziek met zeegeluiden erg effectief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.