devDe eerste stapjes vormen een mijlpaal in het leven van ieder kind. De voeten krijgen plotseling een gloednieuwe functie en daar slaat menig kind graag mee aan het experimenteren. Want oefening baart kunst! Voor de kleintjes in ontwikkeling heeft Develab mooie schoenen met een flexibele zool ontworpen. Daarmee kunnen ze hun voetjes moeiteloos afrollen en op gemakkelijke wijze leren lopen. Zo leren de allerkleinsten stap voor stap springen, dansen, huppelen en rennen!

dev1Waarom een flexibele zool?
Kinderen die net leren lopen zijn in de bloei van hun kinderleven, maar tegelijkertijd zijn ze ook erg kwetsbaar. Het is belangrijk dat hun ontwikkeling vloeiend en probleemloos verloopt. Om goed te leren lopen moeten de allerkleinsten schoentjes dragen die niet knellen. Daarmee kunnen ze hun voetjes namelijk de vrije loop laten. Om in die behoefte te voorzien brengt Develab een speciale collectie uit die bestaat uit zachte, buigzame schoenen met een extra flexibele zool. Deze ondersteunen kinderen optimaal bij het zetten van hun eerste schreden!

De collectie: een lust voor het oogdev2
Persoonlijke identiteit en verbondenheid staan centraal in de vrolijke collectie van Develab. Met de opvallend gekleurde schoentjes van dit prachtige merk wordt het nog leuker om te leren lopen. Stoere kindjes zetten de ene stap na de andere in schoeisel dat bedrukt is met gave prints. De collectie draagt duidelijk het fleurige en unieke stempel van Develab, maar wordt gekenmerkt door een frisse en vernieuwende twist!

(Visited 186 times, 1 visits today)

One thought on “Vrolijke eerste stappen met de flexibele zolen van Develab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.