mie1Menig moeder ziet haar dochter met regelmaat jaloers naar haar sieraden kijken. Of is haar sieraden met regelmaat kwijt omdat dochterlief er mee aan de haal is gegaan. Voor die kleine meisjes heeft sieradenlabel Proud MaMa het nieuwe merk MieToe opgericht.

Stylish en Trendy
De armbandenlijn van MieToe bestaat uit stylish vormgegeven armbandjes met verschillende bedeltjes. MieToe is tijdloos en heeft een luxe, trendy uitstraling en voor elke meisje is er wel een passend bedeltje. De collectie bestaat uit armbandjes in verschillende kleuren (van fel geel en vrolijk oranje tot zacht groen en hip turquoise) en bedels in de varianten Lotus, Heart, Diamond, Star, Bow & Alphabet. Alle armbanden hebben een lengte van 16 cm en zijn voorzien van een MieToe logo. Koop je een lotusbedel, dan is die afbeelding ook weer terug te vinden op de achterkant van het logo. Mooi in eenvoud, maar wel met oog voor detail!

mie2De armbandjes van dit nieuwe merk zijn geschikt voor meisjes van circa 7 tot 12 jaar. De armbandjes kosten €7,95 per stuk en zijn daarmee ook geschikt als cadeautje. Dat wordt heerlijk mixen en matchen met de vrolijkste zomerkleren deze zomer. Op en top gestyled!

Over de ontwerpster
Ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij signaleerde een toenemende vraag naar kindersieraden. Met haar jarenlange ervaring als sieradenontwerpster voor Proud MaMa, bedacht zij zich niet lang. Wat ze voor trotse moeders en zwangere vrouwen kan, kan ze ook voor meisjes. En zo lanceert ze nu haar splinternieuwe merk MieToe. Kijk voor alle verkooppunten op de website.

Over Proud MaMamie3
Proud MaMa bedient al jaren zowel binnen- als buitenland met tijdloze sieraden met een luxe en trendy uitstraling. De doelgroep bestaat uit hippe trendy mama’s van deze tijd. Sieraden, babybel-kettingen, agaat kettingen, armbanden, koesterkoffers, sleutelhangers: dat wat trotse moeders zo mogelijk nog mooier maakt, vind je bij Proud MaMa. En nu dus ook een merk met sieraden voor kinderen; MieToe! Kijk voor meer informatie op www.proudmama.nl.

One thought on “MieToe; want meisjes zijn ook gek op sieraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.