Kauwen en sabbelen op voorwerpen: alle kleintjes doen het. En met een goede reden!  Getrainde mond- en kaakspieren zijn nodig om goed te kunnen eten en drinken, maar ook om te leren praten.

Na de introductie van de SMARTMAMA CHEWELRY sieraden begin dit jaar bleek al snel dat ruim 70% van de moeders het fenomeen herkent dat kindjes hun sabbel behoefte graag loslaten op voor handen zijnde sieraden. Chewelry  is een uitstekende en 100% veilige oplossing gebleken voor vele mama’s.

Alle sieraden van SMARTMAMA CHEWELRY zijn gemaakt van 100% zuivere siliconen en voelen zacht en glad aan. Siliconen zijn van nature een duurzaam materiaal en vrij van weekmakers en chemische stoffen. Bovendien is het materiaal niet poreus, waardoor bacteriën geen kans krijgen zich erin te nestelen. Schoonmaken is eenvoudig: je kunt je sieraden uitkoken, afwassen of gewoon even in de vaatwasser doen.

Dit najaar breidt SMARTMAMA CHEWELRY haar collectie uit met meerkleurige kettingen en kettingen met hangers. Het kleurrijkste exemplaar toegevoegd aan  de collectie is de Rainbow Twiggy die uit 4 felle kleuren bestaat. Deze ketting bevat bovendien een hanger in de vorm van een voetje met aan een kant relief. Deze regenboog ketting is zowel visueel als sensorisch ideaal voor je ontdekkende kindje.

Elke SMARTMAMA CHEWELRY ketting heeft vlakbij de sluiting een rood hart. Dit hart staat symbool voor het kwetsbare en sterke hart van elke moeder. De kettingen en armbanden van SMARTMAMA CHEWELRY zijn een Nederlands ontwerp met als doel te functioneren als verantwoord speeltje voor sabbelende kindjes en tegelijkertijd als een leuke accessoire voor mama’s. Deze unieke combinatie van verantwoord en fashionable maakt Chewelry tot een uniek cadeautje om te geven en te krijgen.  Verkrijgbaar in de (online) baby boutiques in Nederland en Belgie.

Kijk voor meer informatie en de gehele collectie op http://www.smartmama.nl/. sm1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.