9200000030697317Mijn dochtertje is gek op Mega Mindy en Toby komt daar altijd in voor. Toby vond ze stiekem altijd wel een beetje leuk en de meeste mama´s natuurlijk ook. Toby is de collega van Mieke (Mega Mindy) op het Politie bureau en een hele enkele keer mag hij komen opdraven als Mega Toby, zo ook in deze spannende film.

Het dorp van Mieke is in rep en roer, de allereerste dorpsgenoot mag een ruimte reis gaan maken! Commissaris Migrain besluit ter ere van deze grootse gebeurtenis een feest te geven, bij Mieke’s opa en oma thuis. Oma, die toevallig net een taart aan het bakken was, mag die meteen gaan decoreren voor het feest. Commissaris Migrain, Mieke en Toby gaan naar de lanceerbasis, waar de lanceer sleutel net gestolen is door een spionne. Commissaris Migrain en Mieke proberen de twee slechteriken, die de sleutel hebben laten stelen zodat ze een laser aan boord kunnen te stoppen. Ze willen namelijk de wereld veroveren. Helaas worden ze gevangen genomen en vast gebonden in het schip. Super Toby is nu nog de enige redding. Lukt het hem om Mieke en Commissaris Migrain op tijd te redden?

Mijn dochter vond de film erg spannend en leuk, we hebben vooral erg gelachen om de Commissaris, die de hele tijd alleen maar taart probeerde te eten. Absolute aanrader voor Mega Mindy en Mega Toby fans.

Extra verhaaltjes:
– Bezoek uit de cosmos
– De ontsnappingskoning (nog nooit eerder op DVD verschenen!)

Extra clip:
– Mega Toby Ruimteheld

Je kunt deze leuke Dvd o.a. kopen bij bol.com.

/Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.