imageVoor mooie en unieke sieraden moet je bij Studio Nolds zijn. De site van Studio Nolds staat vol prachtige kettingen, armbanden en oorbellen. Ik moet zeggen dat het niet de standaard imagesieraden zijn die ik ondertussen op de meeste sites wel aantref. Deze zijn toch echt net een tikje anders. En het fijne is dat overal maar één exemplaar van is. Weet je zeker dat je een uniek sieraad om hebt!

Anne Arnolds begon in 2004 al met het maken van sieraden, tot 2012 puur hobbymatig. Al werd toen al hier en daar wel een sieraad verkocht. Na een ontslag en een peuter in de buurt werd het tijd voor iets flexibels en zie daar: het ontstaan van Studio Nolds! (Nolds is afgeleid van de achternaam van Anne)
Anne kan in het maken van sieraden haar creativiteit en ideeën kwijt. Dat komt vooral tot uiting in het maken van sieraden op maat.
Dat is namelijk ook een mogelijkheid op de website van Studio Nolds! Dat is een persoonlijk en speciaal op maat gemaakt sieraad, als cadeau voor iemand of natuurlijk lekker voor jezelf. image
Je kan bij Studio Nolds zelfs bijvoorbeeld een oude hanger van je oma of muntjes van je laatste vakantie aanbieden. Deze worden dan verwerkt in een nieuw en persoonlijk sieraad. Dat is toch wel heel uniek!
Mocht je nou, net als ik, ook nog een oud en kapot sieraad hebben liggen waar je maar geen afstand van kunt doen, klik dan op “sieraad op maat” op de site om te zien wat de mogelijkheden zijn. image

Heb je dat niet, heeft Studio Nolds nog genoeg moois op de site. En als je iets moois hebt besteld, wordt het als cadeautje ingepakt en verstuurd, ook als het voor jezelf is. Want ook jij verdient soms een cadeautje, niet waar?

image

WINNEN!
Je maakt trouwens kans op een cadeaubon van € 10,00! Laat hieronder een berichtje achter voorzien van je voor- en achternaam en zet daarbij meteen wat jij nou zou bestellen als je wint! Wij maken op 26 oktober de winnaar bekend!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Nana de Beer heeft gewonnen!

/Marije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.