sokken1Sokken zijn vanuit praktisch oogpunt een perfect cadeau, daar zal iedereen het over eens zijn. Maar met de sokken van het merk Happy Socks, geef je niet ‘zomaar’ sokken, maar een echt mooi cadeau. Zeer geschikt voor de aankomende feestdagen dus! Hier verdwijnen sokken altijd, dus wij kunnen in ieder geval nooit genoeg sokken hebben! Jij ook niet? Dan moet je zeker weten een kijkje nemen in de webshop van Sokken.nl!sok3

Wat kun je vertellen over sokken, behalve dat ze dus inderdaad gewoon praktisch zijn en je warme voeten geven? De sokken van Happy Socks geven je net dat beetje extra door de vrolijke printjes die erop staan. En de kwaliteit is gewoon een stuk beter dan de sokken die je in de “gewone” winkel koopt. De sokken van Happy Socks zijn allemaal een explosie van kleur en opvallende prints! De missie van het Zweedse bedrijf is dan ook: het kleuren van de wereld met sokken. Wil je voor iets veiligers gaan, ook daar is aan gedacht. Je kunt namelijk in de webshop van Sokken.nl ook terecht voor de effen gekleurde sokken van dit vrolijke merk!

sok2Happy Socks maken een knallende colorblocking-outfit helemaal af, maar staan ook leuk als twist, bijvoorbeeld onder een mooi pak. Om de beste kwaliteit en pasvorm te garanderen worden de sokken geproduceerd in Turkije, bij een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is.

Omdat we ons eigenlijk (bijna) altijd richten op de kindertjes, willen we deze keer de aandacht eens vestigen op de mama’s, papa’s, oma’s en opa’s, want zij verdienen natuurlijk ook lekkere warme voetjes! Zoals je kunt zien zijn er in de webshop van Sokken.nl verschillende cadeauboxen te koop van het merk Happy Socks!

Omdat het best lastig is om een leuk cadeau te verzinnen voor bijvoorbeeld je sok1opa of oma, willen we je door middel van deze blog laten zien, dat het helemaal niet gek is om een mooi setje sokken aan iemand te schenken! Origineel ben je dan zeker en iedereen draagt sokken, dus het wordt gegarandeerd een succes!

sok4Viert dat ene neefje ook Sint en Kerst mee? Je weet wel, die ene die altijd zo stoer wil doen tegenover zijn vrienden? Oja en hij is ook dol op HipHop! Snoop Dogg heeft in samenwerking met Happy Socks een aantal sokken ontworpen! Dat is toch het perfecte cadeau voor je neefje? Of misschien wel voor je stoere nichtje, je buurman, je partner, of gewoon voor jezelf. Deze sokken zitten samen in één fraaie cadeaubox: Gin & Juice, Stripes & Plants en Painter.

WINNEN!
Wij mogen 1 persoon blij maken met zo’n mooie cadeaubox van het merk Happy Socks! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en zet er meteen bij, voor wie jij mee doet en welke box jij graag zou willen winnen!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.