Kian gaat regelmatig een dagje ergens spelen, omdat wij allebei moeten werken. Natuurlijk moet er dan een heleboel meegenomen worden aan spulletjes. Een fles, voedingstorentje, slab, luiers, doekjes, reserve kleding, knuffelte, fruithapje, sapflesje..nou ja, jullie herkennen het vast wel. Tijd voor een leuke tas! Een schooltas welteverstaan, want daar kan gewoon een hele hoop in. Lilliputiens lanceerde afgelopen september een nieuwe lijn; On the Move! Uiteraard voorzien van de vaste personages.

Dansen in de regen. Kleuren op de keukentafel. Naar school met je nieuwste shooltas en logeren met een eigen trolley. Lilliputiens On The Move 2016 is een serie kunstenaarsartikelen, schoolspullen en travelgoodies voor thuis, op weg en op het schoolplein.

De schooltas is ontzettend schattig en is ook herkenbaar. Deze tas kom je namelijk (nog) niet zo vaak tegen. En wat een ruimte; je kunt je werkelijk waar niet voorstellen, wat er allemaal in zo’n tasje past! Het ligt er natuurlijk wel aan, wie hem inpakt. Zo krijgt de papa des huizes er veel minder in dan ik. Zelf als ik naar het consultatiebureau ga past de omslagdoek (zo’n dikke) en het boekje er ook nog bij. Superhandig!

De tas heeft aan de binnenkant een groot vak, met daarin ook nog een afgeschermd stukje achter een flap. Je kunt het grote vak dicht doen dmv een rits. Aan de voorkant van de tas zit nog een extra vak, ook voorzien van een rits. Je kunt de tas ook nog vastzetten met een drukknop (magneetsluiting), ideaal dus… zo weet je zeker dat je niets kunt verliezen. Omdat het een schooltas is, zitten er aan de achterkant van de tas hengels, zodat hij op de rug gedragen kan worden. Tevens zit er een lusje aan de tas, zodat in de hand dragen ook prima gaat.

Voor Dante ontvingen wij ook nog een etui. Omdat meneer al een etui op school heeft, is deze etui omgedoopt tot toilettasje (hij gaat namelijk regelmatig uit logeren). Zijn tandenborstel en tandpasta passen er prima in en het ziet er allemaal ook nog eens erg gezellig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.