Een mooie aanwinst voor in de auto is de cd “Flits Cabaret voor Kids”. Herkenbare liedjes voor kinderen, die al heel erg snel mee te zingen zijn. Onderwerpen zoals poep, naar school gaan en huisdieren komen allemaal voorbij.

Sander en Dookje zijn uniek, net als iedereen. Soms zijn ze lief, soms stout, soms boos, maar gelukkig ook vaak blij. Soms zijn ze Joep en Linda, een andere keer weer de buurman en de buurvrouw. Soms hebben ze ruzie, maar dat komt altijd wel weer goed.

Wij zingen in de auto voornamelijk het nummer ‘Het maakt niet uit hoe je heet’ uit volle borst mee. En ook ‘Omdat je bent wie je bent’ is een echte meezinger! Wij zijn dolenthousiast.

Deze cd bevat de liedjes die te horen zijn in de unieke kindercabaretvoorstelling ‘Omdat je bent wie je bent’ van Flits Cabaret voor Kids.

Nummers op de cd:
1. Waar we niet over zingen
2. Naar school gaan is mooi
3. Het maakt niet uit hoe je heet
4. Ik heb een huisdier
5. Het liefst word ik cowboy
6. Samen met jou
7. Omdat je bent wie je bent

Deze leuke cd koop je bij Muzikantjes in spé voor € 12,50!

WINNEN!
Wij mogen 3 cd’s weggeven! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en een geldig mailadres! Met wie ga jij naar deze cd luisteren als je wint? Deze actie is inmiddels afgelopen!

4 gedachten over “CD – Flits Cabaret voor Kids

  1. Hier ga ik samen met mijn zoontje naar luisteren. Hij zingt heel wat af, ik ken alleen niet altijd alle liedjes. Met deze cd kunnen we samen meezingen, gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.