SAMSUNG CAMERA PICTURESEerder schreef mijn collega Amanda al een review over de Vette koptelefoon. Terwijl zij daar fanatiek mee aan de slag is gegaan kon ik mij helemaal focussen op de rugzak van TabZoo. De rugzak van TabZoo is er in twee verschillende printen. De Panda variant en de Tijger variant. We ontvingen de rugtas al voor onze zomervakantie en zijn er nu al een aantal weken heel fanatiek mee bezig geweest.

Waarom ik er zo lang over gedaan heb om deze review te schrijven is heel simpel, ik wou er gewoon zeker van zijn dat de kwaliteit en de interesse hoog bleven staan. En dat is gelukt. Tijdens onze vakantie mochten de kinderen hun tablet mee nemen, alle 3 gingen ze eenvoudig in de rugzak. Twee kinderen hebben hun eigen hoesje maar de SAMSUNG CAMERA PICTURESjongste zoon nog niet. De twee tablets met hoesje gingen in het grote vak en de andere ging in het speciale vak vooraan. Hierin zitten een paar elastieken zodat de tablet vast blijft zitten en een soort plastic folie tegen krassen. Het flapje die daar weer voor zit kan open en dicht ter bescherming of om er mee te spelen.

Niet alleen is de tas erg opvallend zodat je deze niet vergeet ook is het draagcomfort ideaal. De kinderen hadden bijna ruzie gekregen omdat ze allemaal tegelijk met de rugtas wilden lopen. Als twee honden vechten om een been, loopt de derde er mee heen. En zo gebeurde het dan ook dat ik degene was die het eerste half uur met de TabZoo Tijger rugtas over straat liep. Niet als rugzak maar als “handtas”. De tas is namelijk voorzien van een ideale hengels om met een hand te tillen. In de tijd dat ik met de tas liep hebben de kinderen uitgevochten in welke volgorde ze de tas mochten tillen. Doordat de schouderbanden eenvoudig in maat te verstellen zijn konden ze zo alle vier hun geluk op. Door het eenvoudig te reinigen venster is makkelijk te spelen met de tablet, zo hoeft er geen speciale hoes gekocht te worden. SAMSUNG CAMERA PICTURESToch is het niet geheel handig binnenshuis.

De TabZoo rugzak is ideaal voor uitstapjes, vakanties en andere gelegenheden buiten de deur. De tablet is goed opgeborgen (terwijl je er onderweg heel makkelijk aan komt door de flap en het venster) en ook andere spullen kunnen mee. Door de ophangband kun je de tas zelfs ophangen in de auto zodat er een filmpje af gespeeld kan worden.
Onze conclusie: Prettig in gebruik onderweg & ideaal om thuis de spullen (opvallend) op te bergen.

Kenmerken: Tijger en Panda rugzakken.
 – Geschikt voor kleine en grote tablets (7 t/m 11 inch).
 – Handige rugzak voor je tablet in Panda en Tijger stijl!
 – Creeër eenvoudig een kijkstand in de auto (simpelweg ophangen).
 – Makkelijk reinigbaar kijkvenster.
 – Extra opbergruimte & vakjes voor andere spulletjes.
 – Verstelbare schouderbanden (met zachte stukken).
 – Extra band aanwezig om het te dragen als een schoudertas.
 – Je ideale reismaatje. Grrrrrweldig!
 – Afmeting: 32cm breed / 24 cm hoog

Lees hier meer over de TabZoo rugtas.

[bol_product_links block_id=”bol_55f6981115f87_selected-products” products=”9200000043031597,9200000043031591″ name=”TabZoo rugtas” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Miranda Young

2 thoughts on “TabZoo tas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.