nametagesBij mijn dochter op school liggen alle gymnastiek schoenen door elkaar in één grote mand. Lastig om dan snel je eigen schoenen eruit te vissen. Nu mocht ik van My Nametags twee setjes gekleurde naamstickers en één setje gekleurde instrijklabels bestellen, om eens uit te testen hoe de kwaliteit ervan is!

label2Toen ik op de site ging kijken werd ik even overvallen door de hoeveelheid aan keuzes. Niet alleen kun je kiezen welke kleur of welk patroon je als achtergrond wilt, je kunt ook kiezen voor verschillende (en vooral) goed herkenbare plaatjes. Tevens is er voldoende keus qua kleuren en lettertypes. Je kunt er zelfs voor kiezen om de tekst in meerdere regels erop te laten zetten, of onder de naam ook nog een telefoonnummer te plaatsen.

Ik koos voor mijn dochter een roze hartjes achtergrond, met in donker roze letters haar naam. De mooie vlinder maakt het geheel helemaal af. Voor mijn zoon is de keus gevallen op een rode achtergrond met vlammen, een brandweerauto en zijn naam in witte letters.

Voor de instrijklabels koos ik ervoor om onze achternaam en ons telefoonnummer label3erop te zetten.

Al snel na het bestellen werd alles geleverd en ik zal jullie eerlijk zeggen, ze zijn nog mooier dan dat ik had verwacht.

Het eerste waar ik de stickers op getest heb is mijn dochters rugzak. Ze heeft dezelfde als haar nichtje en ze halen ze nog wel eens door elkaar. De gebruiksaanwijzing is heel simpel en staat op de achterkant van de velletjes. Ik probeerde vandaag of hij weer losliet, maar hij zit echt super goed vast! Mijn dochter is helemaal blij met de stickers op haar tas en ook zitten ze nu in haar gymschoenen. Wel zo makkelijk dat ze ze nu supersnel kan herkennen in die grote mand op school!

label1Mijn zoontje is ook helemaal blij met zijn brandweer auto als plaatje. Hij is 2 jaar dus lezen kan hij nog niet, maar hij herkent zijn eigen dingen meteen en roept dan blij “tatutatutatu” als hij de brandweerauto ziet.

De instrijklabels zijn ook echt super handig. Ik kan ze echt aanraden, zeker als je kleding hebt die naar een wasserij word gebracht bijvoorbeeld.  Hiermee kun je ervoor zorgen dat er nooit meer iets kwijtraakt wat van jou is!

label4Ik kan iedereen echt de labels van My Nametags aanbevelen. Er is voor iedereen zeker genoeg keus! Ze zijn makkelijk en snel aan te brengen en zitten ook echt goed stevig vast! Nog belangrijk: zelfs in de afwas of in de wasmachine blijven ze goed zitten.

WINNEN!
Wij mogen 1 set stickers verloten onder onze lezers. Laat hieronder je voor- en achternaam + een geldig mailadres achter!
Deze actie is inmiddels afgelopen!

/Renske

46 thoughts on “My Nametags!

 1. Handig, onze zoons hebben dezelfde winterschoenen wat nog al eens problemen geeft haha.. het spaart tijd (en ergernis) als ieder een eigen tag erin heeft.
  Ik zie de voordelen al …

 2. Handig! Nu na de gymles is het ruilen tussen de moeders van groep 3. Voorheen hoefde de kinderen nog niet om te kleden voor de gymles…en nu in groep 3 wel….en dan trekken ze nog wel eems iets van een ander aan. Deze labels zouden ons, moeders, heel wat helpen!

 3. Dat is handig. Altijd weer een gedoe op school. Alle gymschoenen in een bak, allemaal dezelfde kleur. Dan maar de naam met stift erop, wat niet blijft zitten en erg (on)handig als er twee Lina’s in de klas zitten.

 4. Super handig! Mijn zoontje mag al bijna naar de basisschool! Hoe handig zou dit zijn. Komt iig goed van pas aankomende maand

 5. Erg handig met 2 schoolgaande kids en 1 net gestart op het kinderdagverblijf !! Op school is er soms verwarring met jassen en op het kinderdagverblijf met de flesjes, speentjes en knuffels ….?. Ik ga ze snel bestellen ??

 6. Mijn kleinzoon, Tygo is helemaal gek van vuilnisauto’s..het zou leuk zijn om voor hem naamstickers met een vuilnisauto/klikobak te hebben ??

 7. Dat zou handig zijn !! Mijn meisje wordt bijna 4 en mag dan naar de basisschool ! Jasjes , tasjes,broodtrommeltjes en drinkbekers kan ik dan mooi voorzien van leuke stickers !!

 8. Super handig! En inderdaad, wat geweldig veel opties om uit te kiezen, zo wordt het ècht persoonlijk!
  Onze Evi is inmiddels ook toe aan eigen naamstickers, deze zouden fantastisch zijn!

 9. Onze Daniek zit alweer een half jaar op school (groep 1) maar heeft nog altijd geen labels/stickers, ik vind ze voor onze andere kids zo helemaal ideaal 🙂 ik doe dan ook heel graag mee!!

 10. Om problemen te voorkomen met verloren handschoenen, sjaal, gymschoenen, drinkbeker en boterhamtrommel zou een setje stickers super zijn voor onze bijna jarige dochter die na de herfstvakantie naar groepje 1 gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.