Wanneer het weer mooi weer is, is het heerlijk om eropuit te gaan. Maar soms is het lastig om te bedenken wat je precies kunt doen met een puber. Daarom hebben we hier 7 leuke uitjes verzameld!

1. Pretpark

In Nederland zijn er verschillende pretparken die leuk zijn voor een dagje uit. Denk bijvoorbeeld aan Walibi Holland of de Efteling. Ga van tevoren op zoek naar leuke kortingsacties. Een dagje pretpark is ontzettend leuk, maar wel prijzig. Iets minder betalen is natuurlijk nooit erg! Daarvoor kun je dan bijvoorbeeld een broodje eten in het park, of een leuk souvenirtje kopen in de parkwinkel.

2. Strand

In de zomer is het heerlijk om naar het strand te gaan. In Nederland hebben we verschillende mooie stranden, dus kies er eentje uit en ga er een leuke dag mee doorbrengen! Je kunt er ook meteen een nachtje weg bij boeken. Hoe leuk is het om na een lange dag nog even na te kletsen in een gezellig huisje waar je vervolgens ook nog eens heerlijk kunt slapen. De volgende ochtend een heerlijk ontbijt en daarna kunnen jullie er weer tegenaan.

3. Dierentuin

Er zijn verschillende mooie dierentuinen in Nederland, zoals de Apenheul, Artis of de Blijdorp. Hoe oud ze ook zijn, dieren doen het vaak goed, ook bij pubers. Zeker als je alleen met je puber gaat, ontstaan er tijdens een lange wandeling door de dierentuin vaak de mooiste en meest waardevolle gesprekken.

4. Grote stad

In Nederland hebben we verschillende mooie steden waar je leuke dingen kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Ga er een dagje rondlopen en ontdek alles wat deze steden te bieden hebben! Ook kun je over de grens heel erg leuk winkelen. Denk bijvoorbeeld aan Gent of Berlijn, of misschien wel Parijs (boek er dan wel een overnachting bij, anders is het wel heel kort).

5. Museum

Nederland heeft veel verschillende musea waar je leuke dingen kunt leren en bekijken. Denk bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum, het Anne Frank huis of NEMO. Informeer van tevoren waar de puber het liefste heen zou gaan en plak er eventueel nog een etentje aan vast.

6. Zwembad

In de zomer is het heerlijk om naar het zwembad te gaan. In Nederland hebben we verschillende mooie zwembaden, dus kies er een uit en ga er een leuke dag mee doorbrengen! Je zou ook een vakantiehuis in Nederland kunnen boeken met een zwembad erbij.

7. Park

Nederland heeft verschillende mooie parken waar je leuke dingen kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan het Vondelpark in Amsterdam, het Beatrixpark in Utrecht of het Zuiderpark in Den Haag. Kies er een uit, neem een picknickmand vol met lekkers mee en het genieten kan beginnen!

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.