De temperaturen die tijdens Juli en Augustus toch wel vaak boven de 30 of in ieder geval 25 graden stijgen schreeuwen om buiten zijn. Ontblote bovenlijven aan een stadsstrand, mensen op scooters die strandstoelen naar een verkoelendere plek dan hun achtertuin brengen en goedgevulde wandelende koelboxen. Wanneer de zon schijnt, weet Nederland ervan te genieten. Maar urenlang in die brandende zon liggen? Dat dan weer liever niet. 

Gros van de Nederlanders kiest ervoor om een middagje bakken te combineren met uitnodigend water voor een lekkere plons. En als het even meezit, is er ook genoeg ruimte om zo nu en dan een activiteit te ondernemen. Ben je op zoek naar een beetje inspiratie voor activiteiten die je tijdens een dagje bakken en braden kan doen? Lees snel even met ons mee! 

Volleyballen op het strand! 

Een potje volleybal op het strand, daar zegt toch niemand nee tegen? Het mooie aan het spel? Je hebt er weinig attributen voor nodig, en de teams kunnen zo groot (of klein) als je zelf wil! Het enige wat je hoeft aan te schaffen is een net en een bal; volleyballen maar! Er zijn veel verschillende websites maar je gemakkelijk attributen voor een sportieve activiteit aan kan schaffen (SoccerConcepts bijvoorbeeld). Ben jij summer ready voor een heerlijke speelse middag?

Combineren kan je leren

De perfecte combinatie van een sportieve activiteit, kleurtje pakken in de zon en een plons kunnen nemen wanneer nodig? Alles in één? Waterskiën of wakeboarden! Er zijn veel parken waar je een middagje aan een baan sportief kan wezen, lekker kan zwemmen, genieten van lekker eten en drinken en al met al een heerlijke dag kan hebben! 

Spa!  

Waarschijnlijk heb je er nog niet eerder over nagedacht, maar hoe klinkt het om op een warme zomerse dag in een ijsbad te kunnen dobberen? En te kunnen zonnen zonder dat je een bikini of zwembroek afdruk hebt staan? Wij raden het iedereen aan; zon hoog aan de hemel? Sauna! Een dagje sauna is de perfecte mix om bezig te zijn tijdens een dagje zonnen en relaxen. Daarnaast kan je een duik nemen wanneer je verhitte huid daar om vraagt! 

Suppen

Ben je opzoek naar een fitte bezigheid en klaar om keihard weg te branden? Pak je zonnebrand en je supboard maar; let’s go! Suppen is de afkorting voor Standing Up Paddelen, je raadt het al; op een bord staan en paddelen maar! Wel één tip; houd bij extreme warmte een T-shirt aan, zodat je niet verbrand! 

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.