Een tijdje geleden passeerden hier 10 tips van Blogger sites. Omdat we zoveel aanvragen kregen doen we er nu zeven achteraan!

Tip 1: Thuisleven

Thuisleven is een blog site waarbij alles in en om huis centraal staat. Vakanties, dagje weg, avondje met zijn twee, het gezinsleven, kinderen, verjaardagen, gadgets, huishoudelijke artikelen en noem maar op. Niet alleen blogs maar ook winacties, kortingen, geld terug acties enzovoorts.
Site: thuisleven.wordpress.com

Tip 2: Everyday-LifeEL

Everyday-Life.nl is een weblog over het moederschap en de andere mooie dingen van het leven. Informatief & persoonlijk. Hopelijk geschreven met de juiste dosis humor
Site: http://everyday-life.nl

gezinopreisTip 3: Gezin op Reis

Gezin op Reis is een blog voor ondernemende gezinnen die op zoek zijn naar inspiratie en praktische tips op het gebied van reizen met kinderen. Van de leukste stedentrips dichtbij tot rondreizen naar exotische bestemmingen allemaal gebaseerd op onze eigen ervaringen
Site: www.gezinopreis.nl

Tip 4: Mamalifestylelogo-1024x1024-wit

Mamalifestyle.nl is een online magazine waarop dagelijks inspiratie en tips voor mama’s verschijnen. Denk aan de nieuwste collecties van kinderkleding, inspiratie voor de kinderkamer, gezonde en lekkere recepten en tips voor hotspots of fijne producten voor mama. Alles om het leven van een mama zo tof mogelijk te maken. Kom je ook een kijkje nemen bij ons online magazine?
Site: http://mamalifestyle.nl

Channa2Tip 5: SoMama

Hallo daar, ik ben Channa en blog op Somama, een (mama) blog. Ik ben moeder van Jamie (3) en Fenna (1). Elke dag wordt er een artikel geplaatst over het leven als (werkende) mama en het opvoeden van twee kinderen. Ook is er een speciale plek voor mijn broertje Pascal, hij heeft het Syndroom van Down. Benieuwd wat wij allemaal meemaken, kom gerust eens kijken!
Site: www.somama.nl

Tip 6: Breg Blogt Breg Blogt

Mijn naam is Bregje (1980) en ik woon samen met mijn vriend en onze zoon (2014) in het zuiden van het land. Ik hou van lekker (en veel!) eten, tijd doorbrengen met familie en vrienden en vanschrijven. Al deze dingen combineer ik op mijn persoonlijke blog!
Site: http://bregblogt.wordpress.com

IMG_4454Tip 7: Mrs to Mama
Mrs to Mama is een blog over dromen, onvoorwaardelijke liefde & hoop.
Wekelijks post ik een aantal berichten over vruchtbaarheidsbehandelingen, zwangerschap & lifestyle.
Site: http://www.mrstomama.net
/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.