go2Ik ben: Linda
Leeftijd: 28 jaar
Aantal kindjes: 2 kindjes, een tweeling van 5 jaar

3 woorden die mij omschrijven: Doorzetter, Schrijver, Enthousiast
Ik ben ooit begonnen met bloggen omdat: Het me erg leuk leek om een blog te beheren en met dat blog vooral andere mensen te bereiken en te helpen. Ik heb er lang over nagedacht waar ik over wilde bloggen, hoe ik onderscheidend wilde zijn. Ik heb heel veel blogs bekeken, vooral ook bekeken wat ik juist wel of juist niet leuk vond. Zo kwam ik tot een gaaf idee en vooral een idee waar ik mezelf helemaal in kon vinden. Nu help ik ouders mee met keuzes maken voor speelgoed, producten of dagjes uit. Ik vind het erg gaaf dat mensen op mijn blog komen kijken wat ik van iets vindt en vervolgens hun keuzes maken aan de hand van onder andere mijn mening. Dat is waar ik het voor doe!

Ik besteed gemiddeld 10 uur per week aan het schrijven van blogs.

Vroeger wilde ik heel erg graag gehandicaptenbegeleidster worden. Dat ben ik uiteindelijk ook geworden…maar na 5 jaar ben ik iets heel anders gaan doen!

Vroeger speelde ik altijd met: Barbies!

Mijn favoriete gerecht is: Boerenkool met rookworst

Ik ga graag op vakantie naar: Gran Canaria

De kleur die ik het mooiste vind is: Blauw

Op mijn nachtkastje ligt altijd: Kleding
Je kunt mij midden in de nacht wakker maken voor: Een magnum

Mijn wens voor de toekomst is: Dat mijn kids 2 gezonde, gelukkige jongens worden. Dat ik plezier houdt in het bloggen en dat ik de combinatie kan blijven maken van bloggen, werken, studeren en privé.

go1Hier kun je mij online vinden: http://www.go-or-no-go.nl/

Deze blogs lees ik zelf graag: http://www.mamaliefde.nl/, http://www.meisje-eigenwijsje.nl/, http://www.voormijnkleintje.nl/

Mijn levensmotto: Ik heb niet zo even een motto paraat waar ik echt voor sta, maar als ik kijk naar waar ik me in kan vinden dan is dat: Don’t dream your life, but live your dreams.

3 gedachten over “Mamablogger in de spotlights: Linda van go-or-no-go.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.