Er zijn een aantal dingen waar ik als blogger veel gebruik van maak. Ik vind het echte musthaves, vandaar dat ik ze eventjes op een rijtje zet voor je. Blogs schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond, dus wellicht heb je er wat aan, als je er ook (ooit) eentje wilt starten. 

Agenda

Ik maak op zondagavond mijn planning voor de hele week en daar zet ik ook mijn privé afspraken in, zodat ik alles keurig op een rijtje hebt. Daarnaast vul ik voor het hele gezin de familyplanner in, zodat ze allemaal weten wanneer en waar ze moeten verschijnen. Ik heb al verschillende keren een poging gedaan om een digitale agenda bij te houden, maar dat past dus echt niet bij me. Ik wil het liefste een papieren exemplaar, niet zozeer om de nostalgie, maar gewoon omdat ik dit veel makkelijker vind.

Koptelefoon of oortjes

Ik gebruik mijn koptelefoon dagelijks en zeker als iedereen thuis is, vind ik het een uitkomst. Mijn ‘kantoor’ is de woonkamer en als alledrie de heren hier rondwandelen, dan is het soms lastig om me te kunnen concentreren. Met een muziekje op lukt dit vaak wel. Daarnaast heb ik voor in de auto en op straat Happy Plugs in mijn favoriete kleur, welke perfect passen bij mijn Samsung Galaxy S21 hoesje. Een beetje bij elkaar stylen is altijd leuk vind ik. Daarnaast luister ik ook, op de dagen dat ik mijn 10.000 stappen probeer te halen, graag naar een fijn deuntje waarop ik een beetje door kan wandelen.

Laptop

Een aantal maanden geleden kocht ik een nieuwe laptop omdat de oude niet meer voldeed aan mijn wensen. Ik wilde namelijk graag een kleinere laptop, zodat ik niet mijn rug hoef te breken als ik een keertje buiten de deur ga werken (ooit weer eens, hoop ik). De oude laptop verhuisde een verdieping omhoog naar de kamer van de oudste, waar hij as we speak zijn thuisonderwijs op kan volgen. In het verleden was ik uren mijn laptop kwijt, wat niet handig is als dat nou juist het apparaat is, dat brood op de plank brengt.

Powerbank

Toen ik voor het eerst naar de Negenmaandenbeurs ging met mijn collega-bloggers (inmiddels een paar jaar geleden, toen ik nog veel te leren had), had ik geen powerbank mee. Resultaat was toen dat ik heel snel een lege telefoonbatterij had en dus geen filmpjes en foto’s meer kon maken. Gelukkig gebeurt het me nu niet meer, dat ik met een lege batterij zit. Ik heb namelijk een erg krachtige powerbank aangeschaft, waar ook mijn laptop prima op draait. De Samsung Galaxy A52 telefoonhoesjes zijn mooi uitgesneden, zodat het kabeltje van de powerbank niet in het gedrang komt en dus kan ik mijn telefoon ook gemakkelijk opladen, in mijn tas of rugzak.

Tas of rugzak

Heel eerlijk, ik gebruik nog niet zolang een speciale tas of rugzak voor het vervoeren van mijn laptop en andere spullen. Tot de man vlak voor Kerst een Tinteling kreeg en ik daarvoor iets mocht uitzoeken. Ik koos voor een corduroy rugzak waar echt alles in kan, als ik een dagje weg ga voor werk. Ik ben er helemaal blij mee!

Telefoon

Ja, die telefoon eh, daar komen de meeste mensen tegenwoordig niet meer onderuit. Ik gebruik hem voor alles wat je maar kunt verzinnen, maar het meeste om te whatsappen, bellen en mijn mail te checken. Want ja, ook als ik op pad ben gaat mijn werk door en heb ik regelmatig nieuwe mails om te lezen en te beantwoorden.

Uitgelichte afbeelding: Pexels

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.