Al eerder schreef ik een recensie over de Purpuz planner 2021, die ik ga gebruiken als mijn zakelijk agenda (met een heleboel extra’s). Ook hangt sinds deze week de Purpuz Family Planner 2021 in onze keuken. Waarom een planner? Nou, als ik geen planner ophang dan worden belangrijke zaken vergeten én weet ik niet waar iedereen uithangt. Dit geldt overigens ook voor mijn gezin, die zouden zonder planner niet weten waar, wanneer en hoe laat ze ergens moeten verschijnen. Ik ben overigens de enige die erop schrijft, zodat het allemaal netjes en overzichtelijk blijft! 

Purpuz maakt het ons gemakkelijk in het nieuwe jaar

Met een (normaal gesproken) schoolgaand kind in groep 8, een fulltime-buiten-de-deur-werkende man, een kind op een zorg-ontwikkelingsgroep én een manusje-van-alles-moeder welke werkt als blogger, content- en event marketeer en bemiddelaar voor andere bloggers, is onze planning redelijk gevuld. Naast school doet de oudste namelijk ook nog aan kickboksen en heeft de jongste regelmatig afspraken bij verschillende specialisten. Ik ben redelijk georganiseerd qua plannen, maar dan moet ik het dus wel allemaal opschrijven, anders komt het ook bij mij niet goed. Gelukkig hebben we dus de prachtige Purpuz Family Planner ontvangen om het ons weer gemakkelijk te maken in het nieuwe jaar.

Geschikt voor 5 personen

De family planner is geschikt voor 5 huisgenoten (of collega’s). Er zijn zoveel verschillende activiteiten… sporten, verjaardagen, feestjes, (speel)afspraken, borrels, clubjes, de tandarts, reisjes. Iedereen heeft zijn eigen vakjes om alles in op te schrijven.

Tijd voor elkaar ook op de planner zetten

Naast de agenda, die op een planner natuurlijk centraal staat, zijn er ook nog eens handige lijstjes om in te vullen, To do’s (ik denk dan aan afspraak maken voor de tandarts, toiletrollen sparen voor school, boodschappen bestellen en dat soort zaken), een maaltijdplanning (ik werk tegenwoordig weer met weekmenu’s, scheelt in de portemonnee én iedereen weet waar hij aan toe is) en ook tijd voor elkaar wordt niet vergeten. Huh, moet je dat plannen dan? Euhm, ja zelfs dat is soms nodig als je een druk huishouden hebt. Tijd voor jullie als stel (dit kun je zelf vast en zeker prima invullen), maar ook tijd met het gezin (spelletjes-avond, samen film kijken enz.).

1.  Family Goal

Hier kan je wekelijks met elkaar een klein doel stellen. De manier om laagdrempelig kleine verbeteringen en suggesties te bespreken, zodat zaken binnen het gezin nog fijner verlopen.

2.  Uitdaging van de week

Wekelijks iets gezelligs om met elkaar te doen. De manier om meer verbinding te krijgen en iedereen bij de planner te betrekken.

3.  Best Moment

Hier kan je de leukste, grappigste of memorabele momenten van de week opschrijven.

4.  Week’s score

Reflecteer met elkaar op de week en maak meteen een plan voor de volgende week.

Dutch Design; minimalistisch en geschikt voor ieder interieur

Door het Dutch Design, welk minimalistisch is en dus absoluut niet schreeuwerig, is deze Purpuz Family Planner 2021 geschikt voor ieder interieur. Hang hem eenvoudig op aan een haakje aan de muur, of met een magneetje of hippe prikpin op je deur, whiteboard of muur. De planner is extra groot, zodat je lekker veel ruimte hebt om te kunnen schrijven, maar door het formaat van A4++ klein genoeg om te liggen op de tafel of op het aanrecht. Met deze planner heb je alles wat je moet weten voor je gezin handig in een overzicht.

Deze Familyplanner 2021 is gedrukt op prachtig 120 grams Virgin White papier. Het premium Scandinavisch papier is FSC-gecertificeerd en uncoated. Zo glanst het niet en schrijf je gemakkelijk met iedere pen, potlood of stift alles op.

Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.