Zelfgemaakte, verse hapjes voor je baby: een doel dat elke (nieuwe) ouder nastreeft, maar in de praktijk toch knap lastig en tijdrovend blijkt te zijn. Als drukke, werkende ouder is het echter moeilijk genoeg om alle ballen in de lucht te houden. Een vers hapje snijden, stomen, bakken en mixen schiet er dan toch vaak bij in. Dat ondervond ondernemer en moeder Mariëlle Smit ook, en bedacht dat dat ook anders moest kunnen. Enter Mama Deli: de pure en voedzame vriesverse maaltijd die je altijd klaar hebt liggen.

De wereld verandert in rap tempo en we verleggen steeds meer de focus van vullen naar voeden. Alles om ons heen wordt gezonder, maar Mariëlle Smit zag dat er één markt vergeten werd, en wel een hele kostbare: onze nieuwe generatie. Voor de allerjongsten in onze samenleving grijpen we nog te snel naar voeding uit geconserveerde, lang houdbare potjes. Aan gezondere alternatieven hangt voor veel mensen vaak een te hoog prijskaartje. Daarom is Smit zelf aan de slag gegaan met een sterk team van experts op het gebied van babyvoeding. De gerechten van Mama Deli zijn kraakvers, zonder toevoegingen en betaalbaar, zodat elk kind een kans op een goede start krijgt.

Maaltijden voor de hele dag

Het lanceerassortiment van Mama Deli bestaat uit 3 productlijnen van in totaal 18 producten voor kinderen van 4+, 8+ en 12+ maanden: 12 maaltijden, 3 tussendoortjes en 3 havermoutjes. De gerechten zijn gevarieerd: van fruithapjes met verstopte groenten in de smaken appel & pompoen, mango & biet en avocado & banaan, maaltijden als quinoa, bloemkool & doperwt en volkorenmacaroni, courgette & wortel en havermoutjes met ingrediënten als mango en meloen. Voedingsdeskundigen van Mama Deli hebben bewust gelet op de juist samenstelling, de verhouding van goede nutriënten en het behoud van de goede eigenschappen door de producten na bereiding meteen in te vriezen. Alle gerechten bevatten pure ingrediënten, zijn ambachtelijk bereid en zowel koud als warm te eten. Indien je de maaltijden wilt opwarmen kan dat gemakkelijk in een pannetje heet water of in de magnetron.

Abonnement

Alle gerechten van Mama Deli kosten €1,99 per stuk en zijn online te koop in doosjes van 3 die je na bestelling de volgende dag via vriestransport in huis hebt. Om het drukke ouders nog makkelijker te maken, is er het Mama Deli voordeelabonnement, waarbij je 24 maaltijden voor je kind gratis bij je thuis krijgt bezorgd voor €45,- incl. een leuke goodie. Je bepaalt dan zelf wanneer en hoe vaak per maand je de zelf samengestelde box wilt ontvangen.

Verkrijgbaarheid

Vanaf 19 januari zijn de maaltijden te bestellen op mamadeli.nl. In de tussentijd kunnen nieuwsgierigen vast een proefpakket pre-orderen.

Over Mariëlle Smit

Mariëlle Smit richtte in 2011 Make My Event op en stond als ondernemer in lijsten als FD Gazellen, de 25 onder 25 van Sprout en The Next Woman 100. Ze is een ondernemer pur sang te noemen, maar nadat ze in 2018 van een dochtertje beviel ook een moeder met een missie. Met Mama Deli hoopt ze pure, verse en voedzame producten voor baby’s de norm en bovendien voor iedereen toegankelijk te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.