SAMSUNG CAMERA PICTURESJe gaat op pad en je neemt mee: Je tas, je beurs, je ID/of paspoort, je telefoon je sleutels, zakdoekjes en niet te vergeten de Roze Handtasproof Gereedschapskist.
ja je leest het goed, een eigen Pink Fashion Multitool die eenvoudig op te bergen is in je tas, nachtkastje, broekzak en op alle andere plekken waar je vaak komt.

Waarom zou je dit willen vraag je je wellicht af. Wel, alles wat de mannen kunnen, kunnen wij vrouwen ook! En het enige wat we daarvoor nodig hebben is wat creativiteit en handig gereedschap. Want zonder gereedschap zouden de mannen er ook niet komen! Met deze “gereedschapskist” heb je heel wat gebruiksvoorwerpen in één.
Zit je op de bank en wil je een heerlijke noot kraken dan kan dat vanaf nu zeer eenvoudig, heb je ineens last van een gespleten nagel kun je met het schaartje de nagel af knippen en mocht het schroefje van de afstandsbediening dan ook nog eens plotseling los laten kun je deze geheel zelf terug schroeven. Je partner zal versteld staan!

SAMSUNG CAMERA PICTURESHet klinkt alsof het een opsommetje is van allerlei gebeurtenissen, toch merk je dat de Multitool vaker gebruikt wordt dan je vooraf denkt. Uiteraard is het geen schroevendraaier van topkwaliteit. Dus wil je echt het zware werk doen, zoals mannen, moet je toch (stiekem) de gereedschapskist gebruiken.
Toen ik het hamertje met allerlei andere gebruiksvoorwerpen aan mijn vader en partner liet zien gaven ze gelijk toe dat de kleur niks voor hun was maar dat het gereedschap voor de kleine redzame gevallen zeker handig is. Alles wat je moet hebben zit erin en volgens mijn vader zou dit verplicht bij een tent geleverd moeten worden. “Zodra je naar de camping gaat en je zet een tent op wil je graag die haring in de grond slaan, of een touw door knippen maar ook de kastjes in elkaar schroeven. Een hele gereedschapskist wil je gewoon niet mee nemen maar zoiets is ideaal.”

De Pink Fashion Multitool is te bestellen bij www.coolgift.com voor €14,95

/Miranda Young

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.