Als ZZP´er ontvang ik geen kerstpakket, dus des te leuker is het als je dan toch wat toegestuurd krijgt. De Feestdagen Blogbox van RVG Media werd hier vlak voor de Kerst bezorgd en ik deel graag eventjes met jullie wat er in zat.

Kaarsen – UNEVEN

Het leven is UNEVEN…want niet alles is recht, ideaal of gelijk en gelukkig is dat ook geen must. Een beetje uit de pas lopen past hierbij, omdat dat juist hetgeen is wat ervoor zorgt dat iets uniek is en nog mooier wordt. Ik ontving 4 prachtige producten uit de UNEVEN collectie, welke allemaal handgemaakt zijn van natuurlijke materialen, welke navulbaar en/of recycled zijn, en dat allemaal gewoon in ons eigen kikkerlandje. Daarnaast werken ze veel samen met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, wat mij dan persoonlijk heel erg aanspreekt. Ik vind het fantastisch dat deze mensen een kans krijgen om zich ‘binnen het normale’ te kunnen bewegen en hun steentje kunnen bijdragen. Eigenlijk maken deze mensen dan ook meteen  de mooiste producten uit de collectie; de oyster ropes en perfumed pearls en daarnaast stellen ze ook de luxe verpakkingen samen, welke daarna zorgvuldig worden verzonden.

De oesterschelpen zijn van Hollandse bodem en na een grondige reiniging worden ze gevuld met zuivere paraffine. Er zitten geen dierlijke vetten in en ook geen schadelijke stoffen. Je legt ze op een oyster rope (of op een schaal met bijvoorbeeld zand of zeezout) en vervolgens heb je een fantastisch leuk item voor in de woonkamer. Indien je kaarsje ‘op’ is, vul je deze op een gemakkelijke manier bij door de refill pearls erin te doen. Ook zijn er speciale geurparels! De normale kaarsen zijn ook erg mooi en een enorme eyecatcher. Ze branden erg mooi en gaan lang mee.

Oorbellen met maansteen – Jéh Jewels

Het was eventjes wennen om een goudkleurig sieraad te dragen. Ik ben zelf namelijk altijd dol op zilver én ik heb een lichte huid. Toch heb ik met Kerst de ‘stoute schoenen’ aangetrokken en de prachtige oorbellen met maansteen van Jéh Jewels in gedaan. Toen we op Tweede Kerstdag bij mijn ouders binnenkwamen voor een lunch, was het eerste dat mijn moeder opviel de oorbellen die ik droeg. En naarmate ik ze langer in had en regelmatig mezelf in de spiegel had bekeken, moet ik zeggen dat ik toch stiekem wel verliefd ben geworden op ze. Wat ik overigens nog wel eventjes leuk vind om te vermelden, de oorbellen zijn niet van goud maar van zilver. Ze zijn namelijk verguld. Vergulden is het bedekken van een voorwerp met een laagje goud. De oorbellen zijn door een goudbad gehaald wat ervoor zorgt dat het zilver volledig bedekt wordt met een laagje goud. Resultaat een mooie glanzende afwerking met een laagje echt goud wat ook wel silverplated of goldplated wordt genoemd. Onderaan hangt een maandsteen welke staat voor intuïtie, gevoel, liefde en vruchtbaarheid. Het is een echte vrouwensteen, hij versterkt de vrouwelijke eigenschappen.

Partybag – Bulaggi

Tassen kun je als vrouw niet genoeg hebben! Wat een fantastisch idee om er dus eentje in de Feestdagen Blogbox te doen. Ik nam hem tijdens Kerst mee, want hij paste perfect bij mijn outfit. De tassen van Bulaggi zijn helemaal vegan en gemaakt van hoogwaardig PU materiaal, wat ze zeer geschikt maakt voor langdurig en veelvuldig gebruik. Ze proberen iedere collectie weer een extra stapje in de goede richting te doen. Met ingang van het aankomend seizoen hebben ze zelfs een reductie van 80% op het gebruik van plastic. Ze gebruiken geen polybags maar recycled papier of dustbags, papieren tape ipv de plastic variant en de vulling in de tassen is ook van gerecycled papier. In de SS21 collectie worden 3 ECO-friendly lijnen uitgebracht; het materiaal van de tassen is gemaakt op waterbasis en vrij van oplosmiddelen (solventfree). Door het speciale productieproces is er minder restafval en ook minder energie en zo’n 70% minder water nodig.

Privé Revaux blauwfilter bril – Pearle Opticiens

Als je, zoals ik, uren per dag achter een beeldscherm doorbrengt, dan kun je je wellicht voorstellen dat dit niet al te best is voor je ogen. Ik ontving van Pearle Opticiens een Privé Revaux blauwfilter bril, welke ervoor moet zorgen dat mijn ogen iets meer rust krijgen, gewoon tijdens het werken. Brillen met een blauwlichtfilter neutraliseren namelijk het blauwe licht van schermen. Je ogen raken minder snel vermoeid, je krijgt minder vaak hoofdpijn en het schijnt zelfs goed te zijn voor je slaappatroon. De brillen van Privé Revaux hebben ook een hoogwaardige coating, die zowel kras werend als ontspiegeld is. Daarnaast bieden ze 100% bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Je kunt er overigens ook glazen op sterkte in laten zetten als je dit graag wilt/nodig hebt. Het assortiment van Privé Revaux, welke exclusief verkrijgbaar is bij Pearle Opticiens, kenmerkt zich door opvallende vormen, kleuren en stand-out brillen en zonnebrillen welke al verkrijgbaar zijn vanaf 39 euro (op sterkte vanaf 59 euro). Een mooie prijs voor een mooi product dus!

White Noise Sound apparaat – Nedis

Witte ruis is een geluid dat op een ‘volle frequentie’ wordt afgespeeld. Dit houdt in dat het geluid alle verschillende frequenties omvat. Je hersenen zullen dus niet meer ‘wakker schrikken’ door plotselinge geluiden. Deze worden namelijk opgevangen door de witte ruis die zich afspeelt binnen jouw slaapkamer. Het constante monotone geruis geeft geen hinder, hoewel je er wellicht wel eventjes aan zal moeten wennen. Wij gebruiken het White Noise Sound apparaat van Nedis nu een tijdje en de jongste slaapt er echt sneller en rustiger van. Zelfs tijdens de jaarwisseling viel hij, na het wakker worden van de duizendklapper hier in de straat, al snel weer in slaap. De oudste krijgt er ook eentje – dan kan eindelijk die ventilator eens van z’n kamer (deze staat alleen maar aan vanwege het geluid…vindt hij prettig).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.