Abonnementen, we hebben er allemaal wel een aantal. Denk aan een telefoonabonnement, een tijdschriftenabonnement of bijvoorbeeld Netflix en Spotify. Er zijn echter ook een aantal abonnementen die wat mij betreft onder de categorie “bizar, maar toch handig” vallen. Ik deel er tien met jullie en ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

Boxershorts

Guilty; wij hebben ons tijdens het WK laten overhalen om een abonnement op On That Ass te nemen. De twee oudste mannen hier in huis krijgen iedere maand een nieuwe boxershort, met tof design. De kwaliteit is trouwens erg goed, hoewel ik op Facebook soms wel eens ander gelezen heb. Ik snap gewoon niet hoe sommige mensen het voor elkaar krijgen om ze te slopen (of met gaten uit de wasmachine te halen). M.i. is het echt niet moeilijk om kleding op de juiste manier te wassen! Hier zijn ze dus nog steeds heel en naast dat ze er dus leuk uitzien, schijnen ze ook nog eens lekker te zitten. Ze zijn er voor volwassen mannen, maar dus ook voor de kleinere heren (t/m maat 146/152).

Luiers

Er zijn tegenwoordig een aantal verschillende luierabonnementen. Wij hebben er hier thuis al twee getest. Je kunt het belachelijk vinden (dat lees ik op verschillende plekken) maar handig is het dus zeer zeker wel. Lijkt het je een interessante mogelijkheid, lees dan zeker weten eventjes onze reviews over de luiers van LILLYDOO en GhaZoo! Je kunt zelf de frequentie van levering bepalen en gemakkelijk dingen wijzigen, zoals bijvoorbeeld de maat die je moet hebben.

Opzetborstels

Veel mensen poetsen te lang door met een oude (en versleten) tandenborstel. Dit is natuurlijk helemaal niet goed voor je gebit. Je kunt niet meer zo goed poetsen wat ervoor kan zorgen dat je gaatjes of andere klachten krijgt. Een abonnement op nieuwe opzetborstels voor je elektrische tandenborstel is een goed idee. Elektrisch poetsen wordt aangeraden door tandartsen en mondhygiënisten. Elke 10 weken ontvang je een nieuwe opzetborstel én een poets-tip! Ga jij ook voor een stralende lach?

Scheermesjes

Wil jij één keer in de zoveel tijd nieuwe scheermesjes ontvangen? Een abonnement past dan vast heel erg goed bij jou. Vaak kom je er te laat achter dat je en bot mesje hebt en dan kun je vroeg in de ochtend niet zo heel snel ergens een nieuwe vandaan toveren. Unieke mesjes voor een eerlijke prijs, die alle moeilijke plekjes ook bereiken; dat klinkt goed toch? Je kunt zelf selecteren wat er het beste bij je past!

Bier

Voor de echte liefhebbers van een fijn pilsje, is een bierabonnement natuurlijk een welkome mogelijkheid. Iedere maand ontvangt je de lekkerste (speciaal) biertjes die met de seizoenen mee gaan. In de herfst ontvang je bijvoorbeeld een lekkere bok, en in de zomer bijvoorbeeld een fris witbiertje. Je wordt in ieder geval iedere maand weer verrast door een leuk en lekker samengesteld pakket.

Tampons, maandverband en inlegkruisjes

Onbewust komt het heel erg vaak dat tampons, maandverband en inlegkruisjes tijdens het boodschappen doen worden vergeten. En soms wordt de partner (meestal de man) er op uit gestuurd, maar die weet vaak niet wat hij precies moet halen (plus; hij vindt het misschien ietwat gênant). Ook hier is tegenwoordig een oplossing in de vorm van een abonnement voor.

Wijn

Iedere maand vier heerlijke wijnen bij je thuisbezorgd, dit kan met het wijnabonnement van VINOOS. Bij iedere wijn zit een wijnkaart, zodat je precies weet wat je drinkt. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en je kunt het eenvoudig pauzeren of wijzigen. Alle wijnen zijn droog en ze kunnen overal vandaan komen.

Worst

Indien je kiest voor een worstabonnement dan ontvang elke twee maanden een pakket vol worsten en culinaire vleeswaren van goed gehouden Nederlandse varkens. Zo ben je altijd verzekerd van goed vlees! Per levering ontvang je vlees voor minstens zes maaltijden voor twee personen én vlees voor de borrel. Naast verse en droge worsten, kun je bijvoorbeeld vers vlees, gedroogd vlees en culinaire vleeswaren ontvangen. Het pakket is altijd anders zodat je steeds wat nieuws kunt proeven.

Afbeelding: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.