cin1Baby’s en kleine kinderen zijn gemiddeld zo’n 6 tot 10 keer per jaar verkouden. Snottebellen, slijm en korstjes in de neus…het hoort er allemaal bij. Kwalijk is het niet, hinderlijk (en zielig) wel. Zeker tijdens het liggen of slapen. Speciaal daarom is er nu A.Vogel Cinuforce neusspray baby & kind: 100% natuurlijk, extra effectief bij neusverkoudheid en toch zacht voor kwetsbare kinderneusjes.

De Cinuforce lijn van A.Vogel bestaat al sinds jaar en dag. Toch was het ‘gezin’ zonder een neusspray voor baby’s en kinderen nooit helemaal compleet. De speciale A.Vogel Cinuforce neusspray baby & kind is dan ook meer dan welkom!

Ecin2xtra effectief dankzij hyaluronan
Cinuforce neusspray baby & kind van A.Vogel bevat puur plantaardige hyaluronan en kamille. Hyaluronan heeft de bijzondere eigenschap om hinderlijke korstjes, ingedikt snot en slijm te verweken zodat het makkelijker verwijderd kan worden. Daardoor komt het neusje snel weer vrij voor zijn voornaamste taak: ademhalen.

Extra zacht
De nieuwe neusspray voor baby’s en kinderen is zacht en verzorgend voor het kinderneusje. Hyaluron ondersteunt namelijk de bevochtiging van het neusslijmvlies en daarmee de natuurlijke functie van de neus. Kleine irritaties in het neusje herstellen vlotter en hij voelt snel minder schraal en geïrriteerd aan. A.Vogel Cinuforce neusspray baby & kind bevat bovendien géén  conserveringsmiddelen of andere chemische ingrediënten. Wel zo prettig voor die kwetsbare neusjes. En een fijne gedachte voor bezorgde vaders en moeders. Uit onderzoek blijkt namelijk dat zij voor hun kinderen het liefst een 100% natuurlijke neusspray gebruiken.

A.Vogel Cinuforce neusspray baby & kind is vanaf medio september verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen, apotheken en gezondheidswinkels. Inhoud: 15 ml. Consumentenadviesprijs: €5,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.