SAMSUNG CAMERA PICTURESAl zolang ik op mezelf woon is dit product standaard bij mij in huis te vinden. Toen de oudste 3 jaar was en naar de peuterclub ging werd me al snel duidelijk dat dit product ook niet meer snel dit huis zal verlaten. Hij kwam namelijk thuis met een enorme chocolademelk vlek in zijn spik splinter nieuwe witte t-shirt met print! Gedoemd om weg te gooien zou je denken.. Ik hijste hem gelijk uit zijn shirt en deed dit samen met de dubbele hoeveelheid voorgeschreven Vanish in een bak en dit heb ik maar liefst 48 uur laten intrekken. Hierna was alles eruit, nog steeds sta ik hiervan versteld.

Toch zijn er ook vlekken waarbij dit allemaal niet zo makkelijk gaat! Een zweetvlek krijg ik, ondanks alles geprobeerd te hebben, er gewoonweg niet uit. Maar daarover later meer. Van Vanish kreeg ik namelijk Oxi Action Spray om uit te testen. Met vier kinderen beleef ik altijd wel wat, dus ideaal! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Niet lang hoefde ik te wachten voor de eerste vlek arriveerde. Maar…. Zodra ik de 
vlekkengids raadpleeg merk ik dat ik voor andere vlekken de spray nodig heb. Zoals bij lichaamsvochtvlekken en urinevlekken. Hoe onprettig het waarschijnlijk ook te lezen is, de jongste dochter heeft soms wat druppels in haar onderbroek of maillot zitten dus kon ik het daar mooi op testen. Omdat ik het zelf niet echt het meest smakelijke onderwerp vind laat ik foto’s hierbij dan ook achterwege. Wel kan ik melden dat het hartstikke goed zijn werk doet en hierna de maillots en onderbroeken weer puntgaaf wit zijn!

Werkwijze Vanish Oxi Action Spray
- Schud de fles vóór gebruik. Draai daarna de roze dop in de 'ON'-stand.
- Breng rechtstreeks aan op de vlek (voor- en achterkant van de stof).
- Voor een nóg beter resultaat: laat 1 tot 2 minuten inwerken en was dan pas de kleding.
- Sluit de spray na gebruik door de dop opnieuw in de 'OFF'-stand te zetten.

SAMSUNG CAMERA PICTURESWinnen:
Toch heb ik een vlek die ik er zelfs met Vanish niet uit krijg. Namelijk transpiratie vlekken. Met name onder de oksels. Wat ik ook probeer de gelige vlek blijft achter. Niet alleen op deze vlekken erger ik me groen en geel ook vlekken die achterblijven na gebruik van zonnebrandcrème.
Tips zijn welkom en de beste tip word beloond met een Vanish oxi action spray.
Dus laat hieronder uw gouden tip achter en win dit product!
Deze actie is inmiddels afgelopen!

[bol_product_links block_id=”bol_561e268011976_selected-products” products=”9200000039910823″ name=”Vanish” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Miranda Young

 

21 thoughts on “Vanish + winactie

 1. Ik smeer dat soort vlekken altijd in met ouderwetse groene zeep uit een pot. Een flinke lik erop en even inwrijven. Dan een nacht of een dag laten intrekken. Dat doe ik door de zeepplek naar binnen in het kledingstuk te rollen, anders droogt het heel snel op. En dan wassen op een zo hoog mogelijke temperatuur met gewoon wasmiddel. 9 van de 10 keer zijn mijn vlekken dan weg.

 2. Gele transpiratie vlekken verwijder ik altijd door de vlekken even in te laten weken in wat glans-spoelmiddel voor de afwasmachine. Daarna het shirt gewoon in de wasmachine doen en weg zijn de vlekken!

 3. De ultieme tip is sunlightzeep. Werkt ook super bij de randjes van rompertjes waar de luier wat heeft gelekt. Nat maken, goed inwrijven met sunlight en na 15min uitspoelen, evt herhalen en dan hop in de wasmachine met de rest vd was…. stralend wit

 4. Voor de zweetgeur een nachtje in een bak met water en azijn zetten. Voor zowel zweetvlekken als zonnebrandvlekken kun je het beste spoelglansmiddel erop smeren voordat je het in de wasmachine zet.

 5. Typisch dat sommige tips bij mij niet werken en bij een vriendin wel. En andersom ook. Voor mij is in dit geval citroensap de oplossing. Eerst de vlek bewerken met citroensap, daarna de wasmachine in. Perfect!

 6. Smeer de gele plekken in met ossengalzeep en laat het een paar uurtjes intrekken. Wanneer je het kledingstuk daarna wast, is het weer prachtig wit van kleur! Soda wil ook nog weleens helpen: maak de de gele vlekken een beetje nat en wrijf ze in met wat soda. Dan in een sopje van water en soda laten weken voordat je het kledingstuk mee wast. Bij “verse” vlekken kun je ook een vaatwastablet of een bruistablet voor het reinigen van het kunstgebit proberen. En laten drogen in de zon bleekt ook, maar dit kun je alleen doen met witte shirts.

 7. Ik gebruik altijd vloeibare groenezeep voor , transpiratie vlekken . Ik doe wat groene zeep erop , even goed inwrijven , en laten intrekken . En dan doe ik het in de wasmachine . Ik doe in het zeepbakje altijd een schep poeder Vanish erbij . En alle vlekken , zoals transpiratie vlekken en bijvoorbeeld grasvlekken krijg ik ermee uit.

 8. Doe glansmiddel van vaatwasser op gele transpiratievlekken/strepen onder de oksels op kleding en dan in de was. Meestal is het in 1x verdwenen en anders herhalen.

 9. Ik had een keer blauwe inktvlekken in mijn witte werk uniform en toen zei iemand met melk laten inweken.Heb ik gedaan en toe gingen de vlekken eruit.
  Daarna gewassen.

 10. Ga op vakantie naar Indonesië! Ik liet mijn kleren daar wassen en alles was helemaal schoon en nog witter dan toen ik het net nieuw had 😉

 11. ik gebruik altijd ossegal zeep, goed inwrijven en dan in het wasmachine, vroeger was er alleen ossegal in de vorm van een stuk zeep maar nu hebt ge ook al vloeibaar ossegal wat ge veel beter op de plek kunt inwrijven

 12. Zweetvlekken zijn lastig, maar dat vond ik van vetvlekken ook. Totdat ik groene zeep (ofwel gele zeep ofwel zachte zeep) ontdekte en de vetvlekken verdwenen. Zweetvlekken heb ik eigenlijk nooit geprobeerd en het oude t-shirt maar als poetsdoek gebruikt. Maar ik ga het nu zeker proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.