q7qaZ7oVrdpIasVGN60cpe8M8NZIllz0cbOgU-GPLWM“Met kleurrijke en gekke karakters willen we kinderen inspireren om hun creativiteit te laten exploderen. PENG!” Kopt de website van Makii. Als ouder kan het gewoon niet anders dan dat je daardoor geraakt word. Nieuwsgierig als ik ben bestudeer ik de website eens op mijn gemak. De vrolijkheid spat ervan af en ik raak enthousiaster en enthousiaster! Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zomaar op deze website terecht ben gekomen. Ik kreeg namelijk een persbericht binnen waarbij werd gevraagd wie er een exemplaar wilt reviewen. Daar zegt dit gezin geen nee tegen!

Een dag later al, ontving ik via de brievenbus (dus je hoeft er niet voor thuis te blijven) een stevige en dikke envelop. Hierin zat een turbo grote kleurplaat, SAMSUNG CAMERA PICTURESeen avonturenboekje en 4 wenskaarten die de kinderen zelf in kunnen kleuren. Door de stevige kartonnen verpakking komt alles ook zonder kreuken aan. Een zo’n set kost slechts €9,99 en zou ook een fantastisch verjaardagscadeau zijn als je op afstand woont maar toch graag iets wilt sturen.  De kleurplaats is maar liefst 150 x 91,4 cm hoog en breed, dus voordat het cadeau verstuurd wordt wellicht de ouders in gaan lichten om potloden te slijpen en stiften klaar te leggen.

Omdat zo’n grote kleurplaat moeilijk als niet gevouwen papier verstuurd kan worden is de kleurplaat keurige strak gevouwen. Mocht er hard gewerkt worden aan de kleurplaat maar de interesse is verdwenen kan de kleurplaat zeer eenvoudig in dezelfde banen weer terug gevouwen worden, eigenlijk spreekt dat zich helemaal voor zichzelf.

OVER MAKII
Makii is een kinderlijke verbastering voor het woord ‘maken’.
Makii is opgericht door Idris van Heffen en Mielo Pouwer, twee illustratoren uit Rotterdam. Makii maakt duurzame prints voor kinderen en creëert ontwerpen die door hun eenvoud krachtig communiceren. Met hun kleurrijke ontwerpen en vrolijke karakters laat Makii kinderen grootse avonturen beleven!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Op onze Facebook pagina zullen wij zo nu en dan een foto plaatsen over de vooruitgang van de kleurplaat.

Ontdek de vele mogelijkheden zelf op www.makii.nl. Vergeet ook niet te kijken bij de andere artikelen in de webshop zoals de art prints en de wenskaarten.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.