collage-2015-10-12Nederland is in de ban van “Healthy”. Niet onterecht want een gezond lichaam willen we allemaal! Met alle producten vol suikers schiet dat niet echt op. Maar ook bij producten voor de huid kan zijn we graag Healthy bezig. Willemijn Kornelis en Liselotte Wannijn dachten hier waarschijnlijk helemaal zo over. Zij bedachten namelijk de Healthbox. Deze dames willen je graag inspireren, informeren over leuk, makkelijk, gezond en bewust leven. Iets wat voor hen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Nou dames, mij hebben jullie overtuigd!

 

Ik ontving een Heathbox. De inhoud was inderdaad ruim over de normaal betalende vraagprijs heen. In de doos zaten de volgende producten: SAMSUNG CAMERA PICTURES
– Greenday – broccolichips t.w.v. €3,99
– Body & fitshop Shake & Smoothie mix t.w.v. €4,99
– Orthica – soft multi energie t.w.v. €15,20
– Body & fitshop – Pure Quinoa t.w.v. €3,90
– Weleda verstevigende créme t.w.v. €20,99
– Orthica – vitame D-10 t.w.v. €14,95
——————————————————
Normaal gesproken kost dit gezamenlijk: €63,99

Afhankelijk van hoe je de Healtbox besteld is ook de prijs. Zo betaal je voor een losse Healthbox €24,99 maar als je een abonnement afsluit voor 3 of 6 keer betaal je weer minder. Hier lees je meer over het abonnement.

SAMSUNG CAMERA PICTURESMijn oudste zoon is echt helemaal wild van broccoli, nadat zijn boterham tussen de middag op was was zijn eerste vraag dan ook of hij de chips mocht proeven. Normaal gesproken eten wij tussen de middag geen chips. Maar als ik dan lees dat deze chips gemaakt is met 97% pure groentes en maximaal behoud van voedingsstoffen dan lappen we die regels maar even aan onze laars. Oja als ik verder lees word ik wederom blij van de groente soort broccoli. Deze groente is namelijk een van de gezondste groentes op aarde. En zo zit zoonlief na zijn boterham aan de broccoli chips. Niet voor lang want de chipszak is eerder leeg dan hij had gewild.

Uiteraard kan ik nu elk product onder de aandacht gaan brengen, SAMSUNG CAMERA PICTUREStoch zie ik daarvan af. De Healthbox staat namelijk niet voor het product wat erin zit maar om het totaal pakket, wat continu wisselt. In de box, die keurig verpakt verstuurd wordt zitten een x aantal producten. Bij deze producten zit een folder waarop de producten beschreven staan. Met foto, omschrijving, tips & tricks en de advies/koop prijs in de winkel. Zo weet je precies welk product je in handen hebt, waar je het voor kunt gebruiken en waarom het zo Healthy is! Door deze folder “leven” de producten voor mij meer en is mijn interesse enorm gewekt.

Voor meer informatie of als je interesse al gewekt is en je wilt een box aanvragen check dan de website Healthbox.nl
Voor nog meer Healthy info check dan eens de site BeBio bebio.nl

/Miranda Young

One thought on “Healthbox

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.