SAMSUNG CAMERA PICTURESAl jarenlang ben ik een fan van de spullen van Lief! Lifestyle. De neutrale, maar toch hippe kleuren, uitstraling en de steeds weer veranderende collectie zorgt er gewoon voor dat ik heel wat producten van Lief! Lifestyle heb gekocht. Ook ben ik een paar jaar lang lid geweest van het maandblad waarbij ik elke maand getrakteerd werd op het leukste nieuws en de geweldige winacties. Zo won ik maar liefst een fantastische laptoptas, die ik nu nog steeds in gebruik heb. Afijn ook schoentjes, sokken, haarartikelen en noem het allemaal maar op, heeft hier de revue gepasseerd. 

Toch is het een tijdje rustig geweest hier in huis. De oudste twee werden wat ouder en de jongste twee gebruikten de spullen die hier nog in huis lagen. Aangezien de kasten vaker te vol dan te leeg waren, zag alles er vaak nog perfect uit. Zonde om weg te gooien. Zo werden de kleren toch nog goed gebruikt. Bovendien vond ik de meeste kleren zo mooi dat ik het maar met heel veel moeite weg kon doen. Nu nog steeds heb ik daar veel moeite mee. En te kleine kleren betekend dat de kinderen groter worden en dat is toch iets waar deze mama het toch wel eens moeilijk mee heeft…

SAMSUNG CAMERA PICTURESPuzzel
Toch zijn er twee artikelen waar ik nog geen kennis mee heb gemaakt. En dat zijn de knuffels en de puzzels. Tijd voor verandering!
Na een prettige mailwisseling met het bedrijf kwam de postbode ons een pakket brengen met daarin een hele zachte (smelt, smelt, smelt) beer en een prachtige puzzel. In de doos van de puzzel, die tevens als koffertje gebruikt kan worden, zitten maar liefst 4 verschillende vormen puzzels om je kind te laten puzzelen. De puzzels zijn makkelijk in en uit elkaar te halen. Bovendien bevorderd puzzelen de probleemoplossende vaardigheden en het concentratievermogen. Zo is puzzelen niet alleen erg leuk maar ook nog eens hartstikke leerzaam. Doordat de puzzels bestaand uit 6, 8, 10 en 12 stukjes is de moeilijkheidsgraad op te bouwen naar het niveau van uw kind. Het leeftijdsadvies voor de geteste puzzel is 3+ .
De puzzel is bij Lief! Lifestyle te koop voor €9,99. Ook zijn er andere puzzels te koop, kijk hier voor het complete overzicht.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Zie jij de beer 😉

Knuffel
Zoals gezegd mochten wij ook de lieve beer testen. Aangezien zoonlief gevallen was op school en zijn armpje in het gips zit leek het me niet meer dan normaal om hem de beer cadeau te doen. Ofschoon dit meer het officiële moment was, want meneertje had de beer al geadopteerd. De dagen nadat hij de beer gekregen heeft sleept hij er overal mee naar toe. Waar zoonlief is, is beer ook. En waar beer is, is zoonlief ook. Omdat ik niet zo van het gesleep-met-knuffels-door-huis fan ben werden er al snel afspraken gemaakt dat beer keurig bij de andere knuffels in bed blijft zitten/liggen en daar wacht tot het bedtijd is. Zo hoeft beer niet eenzaam ergens in huis te liggen maar kan hij gezellig spelen met de andere knuffels. De beer is ontzettend zacht en heeft een extreem hoog knuffel gehalte. Dat wil je gewoon hebben voor je kind!
Bas de beer is er in medium en large formaat. Voor de meiden is er Betsy de beer. Ook zij is er in medium en large formaat.

Wat is uw favoriete Lief! Lifestyle artikel?

/Miranda Young

 

Een gedachte over “Lief! Lifestyle knuffel en puzzel

  1. Beste,

    Kunnen we beter bas aankopen? Mijn zoontje had zo eentje maar is die kwijtgeraakt en heeft immens veel verdriet.

    Vriendelijke groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.