Op de negenmaandenbeurs in Amsterdam heeft Difrax de limited collectie Glow in the dark fopspeen voor CliniClowns geïntroduceerd. De eerste speen werd overhandigd aan zanger/presentator Tim Douwsma, die zelf net vader is geworden en CliniClowns een warm hart toedraagt.

Door de aanschaf van deze feestelijke fopspeen, steun je zieke kinderen, kinderen met een beperking, maar ook mensen met dementie. Voor elke verkochte speen wordt er door Difrax direct €1.- gedoneerd aan CliniClowns waarmee je afleiding, vrolijkheid en een lach geeft!

De vrolijke collectie

De CliniClowns fopspenen herken je aan het transparante vlindervormige schildje met vrolijke confetti. Het midden van de speen is glow in the dark waardoor ouders het speentje in de nacht eenvoudig kunnen terug vinden. De CliniClowns fopspeen is beschikbaar in vijf verschillende maten van prematuur tot 18 maanden plus. Ze groeien daardoor mee met de zuigbehoefte en het gezicht van jouw kindje.

De gelimiteerde collectie is vanaf maart exclusief verkrijgbaar bij de Albert heijn, babyspeciaalzaken, Wehkamp, cliniclowns.nl/shop en difrax.com. Per verkochte fopspeen doneert Difrax 1€ aan CliniClowns.

Difrax in een notendop

Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is marktleider in het segment babyflessen én fopspenen. Bij Difrax staan we voor ‘A Little Help’, waarbij ouders en hun dierbaarste bezit centraal staan. Want niemand
weet precies hoe het werkt als je een baby krijgt. Elke baby is uniek, en zo is ook de aanpak van het ouderschap uniek. Bij Difrax begrijpen we dit en daarom zijn al onze producten ontwikkeld om ouders bij elke stap te helpen. Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt.

Het ruime award winnende assortiment is wereldwijd te vinden bij babyspeciaalzaken, drogisterijen, apotheken, warenhuizen en op www.difrax.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.