Yes! De zon begint weer te schijnen, dus we kunnen allemaal weer lekker naar buiten! Waar je ook de zon in gaat, zorg ervoor dat de ogen van je kind beschermd zijn met een goede UV-400 bescherming. 

Dooky Bali junior zonnebril

Deze gepolariseerde zonnebril biedt de nodige bescherming voor kinderen van 3 tot 7 jaar. De ultra flexibele pootjes zorgen voor een perfecte en comfortabele pasvorm. De glazen zijn krasbestendig en ontspiegeld, wat ervoor zorgt dat de bril geschikt is voor vele momenten.

De trendy vorm is een stijlvolle optie voor zowel de wintersport als het strand, dus kies voor het Dooky Bali-assortiment als je op zoek bent naar een bril die stijl en bescherming combineert.

Vijf verschillende kleuren

De Bali zonnebril is er in vijf verschillende kleuren:

 • Blue
 • Cappuccino (deze hebben wij)
 • Black
 • Pink
 • Mint

 

78 gedachten over “Dooky Bali Junior zonnebril!

  1. Ik ben Sem, ik ben 4 jaar, en ik mocht van mijn moeder op het plaatje uitzoeken, welke kleur ik het mooist vind.
   En de állermooiste zonnebril vind ik de blauwe!! 🥰🤩
   Ik hou van blauw….. 💙😍 en hij is óók nog eens heel goed voor mijn oogjes, zegt mijn mama, dus dan zijn wij allebéi blij!! 😁😁

 1. Cappuccino om samen met mijn kleindochter de zomer in te luiden!
  Met Cappuccino komt alles goed en maakt deze lente en zomer helemaal goed!

 2. Super leuk prijs. Wij gaan voor de camel kleur. Deze stoere kleur zonnebril, heeft onze lieve schat zelf uitgezocht. Dus daar gaan we voor.

 3. ik mag van mijn moeder meedoen om te proberen deze bril te winnen. vind de brillen super tof de zwarte vind ik het mooist. handig voor de fiets en het strand. en als ik met mijn opa mee op de boot mag. en ik denk dat mijn vriendjes hem ook mooi zullen vinden.

  ik ga duimen dat ik hem win

 4. Hippe zonnebrillen KiDDoWz, én oogverblindende actie, want bescherming voor de jonge kwetsbare oogjes is wat we willen! ☺️ Voor het allerschattigste kleinkind , (heel toevallig het mijne 🥰) zou ik gaan voor de kleur Mint, en ik vermoed dat zij die ook haar ” lievelings” vindt! 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.