De 105de 4Daagse is de grootste meerdaagse wandelprestatietocht ter wereld met deelnemers uit zo’n 80 landen. Jaarlijks loopt een groep wandelaars de 4Daagse mee als WishWalker. Dit doen zij niet alleen om een enorme sportieve prestatie te leveren, maar ook om geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish vervult de allerliefste wensen van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. 

Acht jaar geleden stond het leven van Fleur in het teken van zorg en ellende, ziekenhuisbezoeken en behandelingen. Fleur had lymfeklierkanker. Haar allerliefste wens in zware tijden was het ontmoeten van de populaire vlogger Enzo Knol. ‘Hij was mijn held. Make-A-Wish organiseerde in 2015 een heel bijzondere dag met Enzo, waar ik me lange tijd enorm op verheugde en later ook flink van heb nagenoten. Dat gaf mij over een lange periode de broodnodige veerkracht”. Fleur haar allerliefste wens nu is dat er heel veel mensen de 4Daagse meelopen voor Make-A-Wish zodat er voor meer kinderen zoals zij een allerliefste wens vervuld kan worden.

Wandelaars voor veerkracht 

Door je op te geven als WishWalker steun je Make-A-Wish en kinderen zoals Fleur. De minimale sponsorbijdrage is 200 euro en je kunt meedoen door een persoonlijke webpagina aan te maken via wishwalk.nl.

Make-A-Wish support op haar beurt de WishWalkers van de eerste tot en met de laatste 4Daagse stap. Ze ontvangen een goodiebag en 2 gratis Make-A-Wish wandelshirts. Bovendien kunnen ze elke dag genieten van een vipbehandeling, support en zorg zoals massages op de rustlocaties langs de route. De eerste 50 aanmelders krijgen gratis Xsensible – Hiking schoenen.

De avonturen van de WishWalkers tijdens de voorbereidingen en de 4Daagse zijn te volgen via de social mediakanalen van Make-A-Wish Nederland. Instagram: @makeawishnl en TikTok: @makeawishnederland

Over Make-A-Wish

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish Nederland vervult al meer dan 30 jaar de liefste wens van deze kinderen. Het is opgericht in 1989, de allereerste Nederlandse wens kwam van de 10-jarige Cindy, haar wens was een tv-opname van de serie ‘Zeg ‘ns AAA’ bij te wonen. Make-A-Wish Foundation International (1980) is afkomstig uit Phoenix, Amerika. De foundation is actief in 50 landen en op 5 continenten en daarmee de grootste wensvervullende organisatie van de wereld. Make-A-Wish wil door middel van een Wish Journey, met als hoogtepunt de wensvervulling, jonge patiënten de regie over hun leven teruggeven. Een Wish Journey is voor kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte tussen de 3 en 18 jaar en draagt bij aan veerkracht, hoop en vertrouwen die helpen om nare ervaringen te overschrijven. Het traject van verheugen tot nagenieten is van A tot Z maatwerk. Make-A-Wish Nederland kan dit mede realiseren dankzij de inzet van ruim 700 vrijwilligers. Onder meer wenshalers en wensvervullers zijn 4 tot 6 maanden intensief bezig met het vormgeven van een wens. Giften en fondsenwervende acties van bedrijven, scholen en (sport)verenigingen zijn daarbij samen met de steun van donateurs en partners noodzakelijk. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.