mobile2Ik weet niet hoe het jullie is vergaan in de decembermaand, maar hier geldt: ieder pondje ging door het mondje, dus het is tijd om weer “normaal” te gaan doen en wat bewuster, maar vooral gezonder te leven en te eten.

Uiteraard heb ik net als vele anderen al verschillende keren een poging gedaan om mezelf ertoe te zetten iets aan mijn slechte (eet)gewoontes te doen, maar helaas het volhouden is toch niet heel erg makkelijk.

mobile1De “redder in nood” is nabij! Je kunt namelijk vanaf nu terecht bij de Mobile Foodcoach. Bart Beukers houdt zich al ruim 10 jaar bezig met voeding, sport en lifestyle regimes en is tevens gediplomeerd voedingsdeskundige. Nadat hij werkelijk alle methodes hiervan bekeken had, is hij gaan nadenken over een nieuwe manier, om mensen te stimuleren weer gezonder te gaan leven.

Bart ontwikkelde een nieuwe methode, die goedkoop, laagdrempelig en zeer effectief is: Mobile Foodcoaching via Whatsapp. We zijn tegenwoordig (bijna) allemaal in het bezit van een Smartphone en gebruiken deze dan ook veelvuldig. Het is dus ontzettend handig dat je door middel van deze app adviezen krijgt van een gespecialiseerde coach.

Iedereen wordt op persoonlijk niveau geholpen. Je geeft na aanmelding 2 dagen lang door wat je eet en drinkt (alles ja!). De voedingscoach leert hierdoor jouw voedingspatroon kennen en maakt een analyse, zodat je samen met hem aan de slag kunt gaan. Je krijgt van de foodcoach 1 opdracht per week, die je probeert uit te voeren. Natuurlijk kun je Bart ook vragen stellen via whatsapp.

mobile3Ook is het heel belangrijk dat je eerlijk antwoord geeft op de vragen die je gesteld worden. Wees niet bang dat je het niet-haalbare moet gaan doen, alle stappen die gezet worden zijn afgestemd op wie jij bent en wat je doet. Als iets echt niet lukt krijg je een ander advies. Naast de adviezen krijg je ook uitleg en achtergronden over voeding, je lichaam, bewustzijn en gezondheid in de praktijk. Leer wat gezondheid inhoudt en het blijft je je hele leven bij. Zie het dus als handvatten, die je zeker weten moet pakken!

Zoals Bart al schrijft op zijn site: Een gezonde leefstijl heeft talloze voordelen: je ziet er stralend uit, kunt meer uit het leven halen en je voelt je ook nog eens fantastisch! Voor slechts € 9,95 per maand begin je al met een totaal nieuwe (en veel betere) levensstijl.

Ben je nieuwsgierig, of wellicht helemaal klaar om te starten aan deze nieuwe uitdaging die van jou een ander mens gaat maken? Neem een kijkje op de website van Mobile Foodcoach!

Go for it!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.