Op vrijdag 20 november 2020 bestaat KiDDoWz 8 jaar! Om dit te vieren hebben we een aantal mooie winacties voor jullie kunnen regelen! Lees gauw verder!

Eén van de mooiste dingen die je iemand kunt geven als cadeau voor de feestdagen (maar natuurlijk ook daarna;) is een stralende, gezonde en jeugdig ogende huid. Facetrex®, hét beautygeheim van bekende Nederlanders zoals Angela Groothuizen, is echter meer dan een waardevol cadeau. Het is een unieke combinatie van twee elkaar intensief versterkende producten, die zowel van buiten af als van binnen uit zorgen dat de huid op haar allermooist wordt en dat ook langdurig blijft!

Wie veel mimiek heeft, oftewel de uitdrukkingen in het gezicht tijdens praten of lachen, zal onder meer sneller kraaienpootjes krijgen rondom de ogen en rimpels op het voorhoofd. De oorzaak van deze zogeheten ‘mimische ouderdomstekenen’ kunnen met bepaalde cosmetische ingrediënten heel doeltreffend worden aangepakt bij de bron, te weten bij de zenuwprikkeloverdracht van de spieren in de huid. Botox is inmiddels alom bekend, maar dit is voor heel veel mensen een flinke stap te ver. Dankzij de producten van Facetrex® is dit gelukkig ook niet nodig.

Facetrex® Natural Facelifting met Botaline Composition

Facetrex® Natural Facelifting is een krachtige anti-ageing dag- en nachtcrème in één. Deze rijke crème bevat het wetenschappelijk ontwikkelde Botaline Composition op basis van de werkstof RonaCare® Ectoin. Dit is de meest krachtige, plaatselijk aan te brengen rimpelontspanner die momenteel beschikbaar is. Het zorgt ervoor dat de huidspieren zich kunnen ontspannen, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid egaal en glad wordt. In synergie met hoogwaardige peptiden bevordert deze geavanceerde werkstof de huideigen collageenproductie. Het collageentekort in de fibroblasten van de huid wordt gecompenseerd en de stevigheid en elasticiteit van de huid wordt verbeterd, waardoor diepe rimpels zichtbaar verminderen. Dit alles dus zónder pijnlijke injecties!

Hoogwaardig hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een heel belangrijke, van nature in de huid aanwezige bouwstof, voor een stralend en jeugdig uiterlijk. Naarmate we ouder worden neemt deze qua hoeveelheid in de huid af en ontstaan rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping. Niet voor niets dus dat dit een prominent ingrediënt is in de

Facetrex® Natural Facelifting. Het zorgt ervoor dat de huid soepel, veerkrachtig, zacht en volumineus blijft.  

‘Spons-effect’ voor langdurig vochtbehoud en opvulling van rimpels en fijne lijntjes

Om de huid optimaal te laten profiteren van de unieke vochtbindende- en vochtvasthoudende eigenschappen van hyaluronzuur, heeft het hyaluronzuur in Facetrex® Natural Facelifting een dusdanige moleculaire structuur, dat de huid er ook daadwerkelijk en heel effectief iets mee kan. Het hyaluronzuur in Facetrex® Natural Facelifting is in staat is om vocht aan te trekken en dit langdurig in de huid vast te houden. In de huid bindt hyaluronzuur zich met het daar nog aanwezige vocht. Dit ‘spons-effect’ zorgt er vrijwel meteen voor dat de huid meer volume krijgt, dat de huidstructuur aanzienlijk gladder wordt en het resulteert in een visuele opvulling van fijne lijntjes en rimpels.

Met geavanceerde peptiden en ceramiden

Facetrex® Natural Facelifting bevat tevens geavanceerde peptiden en ceramiden met krachtige anti-ageing eigenschappen, die de werking van het Botaline Composition en het hyaluronzuur versterken. Deze combinatie van werkstoffen maakt de huid uitzonderlijk glad, gaaf, jeugdig en veerkrachtig. De formule bevat ook een breed scala aan intensief voedende en regenererende, natuurlijke ingrediënten zoals vitamine E, sheabutter, aloë vera, zeewierextract, groene thee, rozemarijn extract en natuurlijke oliën van teunisbloem, lavendel, avocado, kokos, rozenbottel, zonnebloem, jojoba en amandel.  

Ingrediënten van gecontroleerde biologische oorsprong en natuurlijke essentiële oliën

De ingrediënten in Facetrex® Natural Facelifting zijn van gecontroleerde biologische oorsprong, aangevuld met natuurlijke essentiële oliën. De crème dringt diep in de opperhuid en gaat huidveroudering effectief tegen, ontspant de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes) beschermt de huid tegen UV- stralen, voedt én regenereert de huid. De samenstelling is vrij van synthetische- of mineralen oliën, parabenen, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen en paraffineachtige stoffen. Facetrex® Natural Facelifting is geschikt voor alle huidtypes en kan worden gebruikt voor zichtbare en voelbare versteviging van het gezicht, de hals én het decolleté.

Jeugdig van binnenuit

Een goed gebalanceerde en gezonde voeding komt niet alleen de gezondheid ten goede, maar uit zich tevens niet te missen in de conditie, jeugdigheid en teint van de huid. Dat geldt ook voor extra supplementen die worden ingenomen. Vanaf een bepaalde leeftijd (ca. >25 jaar) nemen bepaalde natuurlijke substanties en bouwstenen af die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit in de huid, zoals collageen. Dan is een beetje extra hulp geen overbodige luxe, wanneer je wilt zorgen voor een vitale, gezonde, stevige en vooral langdurig jeugdige huid.

Facetrex® Collafill Drink

Facetrex® CollaFill™ Drink sluit perfect aan op het gebruik van de Facetrex® Natural Facelifting door middel van het principe van schoonheid van binnenuit. Deze handig in te nemen sachets zijn ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid, de gezondheid én de stevigheid van het bindweefsel en de hydratatie in de huid te optimaliseren én langdurig te behouden. Facetrex® CollaFill™ drink is samengesteld op basis van jarenlang onderzoek en bevat wetenschappelijk bewezen beauty claims.

VERISOL® collageen, de ‘jeugdbooster’ voor een opvallend stevige en jonge huid

De samenstelling van Facetrex® CollaFill™ Drink bevat natuurlijke VERISOL® Collageen Peptiden. Deze gepatenteerde vorm van collageen is heel goed opneembaar door het lichaam. Het is een hoogwaardige vorm van collageen die in de diepere huidlagen terechtkomt, om daar te werken als een krachtige ‘jeugdbooster’. De collageenpeptiden van VERISOL® vullen rimpels en fijne lijntjes op een doeltreffende wijze van binnenuit op en maken de huid stevig, glad en veerkrachtig. 

Met Ester-C®, de anti-aging antioxidant voor een heldere, gezonde én stevige huid

Facetrex® CollaFill™ Drink bevat tevens Ester-C®, een heel krachtige antioxidant. Deze anti-ageing vitamine draagt eveneens bij aan de vorming van collageen en helpt bij dagelijkse inname van de Facetrex® CollaFill™ Drink mede om de huid te verstevigen en om de teint te verhelderen.

30-daagse kuurbehandeling voor huid, nagels én haar

Facetrex® CollaFill™ Drink zorgt niet alleen voor een mooie stevige huid, maar bij consequent dagelijks gebruik ook voor sterke nagels, mooi vol en gezond haar. Het eenvoudig op te lossen poeder van de sachets heeft een aangename smaak en kan naast aan water ook perfect worden toegevoegd aan bijvoorbeeld smoothies of vruchtensappen. Slechts één sachet van 5 gram per dag opgelost is voldoende voor een opvallende verjongingskuurbehandeling van 30 dagen!

Advies verkoopprijzen:

 • Facetrex® Natural Facelifting € 49,50/50 ml.
 • Facetrex® CollaFill™ Drink € 48,85/30 sachets

De producten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en via: www.vedax.nl

91 thoughts on “KiDDoWZ 8 jaar: Facetrex® Natural Facelifting & Collafill™ Drink!

 1. Nou wowww dat kan ik wel gebruiken, hihiihi laatste tijd is erg druk en stress vol geweest en dat is nu ook wel te zien 🤣
  Ik waag graag een kansje 🍀🍀

 2. Supergraag! Binnenkort ook mijn eigen feestje (41 jaar 😉) dus zo’n cadeau is meer dan welkom!
  Ik doe en vier dus graag met jullie mee 🥳🥳

 3. Mooie actie! Mijn huid heeft veel te verduren in de herfst/winter en je kunt dan alle hulp gebruiken die je kunt krijgen. Ik zou deze producten heel graag gaan proberen.

 4. Zoooo jammer dat je geen fotootje kan plaatsen, want dan zag je meteen waarom Facetrex kan gebruiken. Ik tik bijna de 49 aan en een jeugdbooster is enorm welkom! En zeg nou zelf…wie wil er niet uitzien als een (ex) Dolly Dot!

 5. Een betere huid zou me wel passen. Hier een rimpeltje, daar een vlekje……..nee, ik heb er geen last van maar een oppepper zou niet verkeerd zijn.

 6. wil dit winnen voor mijn dochter , heeft heel wat meegemaakt de laatste 3 jaar, dat zie je aan haar huid en kan wel en oppepper gebruiken

 7. Ik heb een keer een zo’n collageen drink kuur gedaan, ik had echt de indruk dat het hiep.
  Maar helaas iets boven mijn budget om het regelmatig te gebruiken.
  Nu zou ik graag een kuurtje doen, want door corona moesten we ineens thuis gaan werken en daar waren we niet goed op voorbereid. en ook nog mijn 2 boys thuis les moeten geven, dat gaf best stress. En die stress zie je helaas in mijn gezicht terug.

 8. Je wordt ouder, de tijd verstrijkt.
  Dat zie je, als je in de spiegel kijkt.
  Je bent, helaas, niet meer zo piep.
  Je krijgt al rimpels, al zijn ze niet diep.
  Met je handen strijk je ze weg.
  Ze komen terug. Dat is nou pech!
  Je denkt aan hoe je vroeger was.
  Komt de chirurg eraan te pas?
  Welnee, het is iets simpels.
  maar wel heel effectief tegen rimpels.
  heerlijke Facetrex producten voor je huid.
  komt dat even goed uit!
  Want wat je niet onderhoud,
  wordt vroegtijdig oud!

 9. Oh ja, ik doe ontzettend graag mee! Ik heb al zo veel goeds gehoord over Facetrex® Collafill Drink, en mijn huid kan wel een flinke oppepper gebruiken…

  Ik ben namelijk flink ziek geweest en dat is natuurlijk al vervelend genoeg, maar mijn huid is daardoor ook niet helemaal hetzelfde..

  Daarom doe ik ontzettend graag mee met deze prachtige prijsvraag!

  Liefs

 10. Overvraagd, chronisch ziek, alleenstaand en 3 kinderen
  ik zie mijn jeugdigheid met sprongen verminderen
  Rimpels, hangwangen, grijze haren
  ik sta s’ morgens ietwat wanhopig in de spiegel te staren
  Facetrex geeft mij hopelijk weer het vertrouwen
  de tand des tijds nog even op afstand te kunnen houden.

 11. Wauw, dat is nog eens verwennerij voor je huid. Als je niks doet, loopt je huid zoveel schade op en dat is zonde want dat is toch het eerste wat mensen van je zien. Dit pakket lijkt me super!

 12. Na een lange ziekte periode nu aan het revalideren.
  De ziekte periode heeft mijn gezicht getekend.
  Ik ben erg benieuwd of deze producten mij weer een beetje kunnen laten stralen

 13. Graag! Ik heb rimpels rond mijn mond, op mijn voorhoofd en naast mijn ogen. De huid lijkt ook steeds meer te zakken. Tja..we worden een dagje ouder. Ik ben heel benieuwd of deze kuur verbetering kan brengen.

 14. Ik doe heel graag mee word een dagje louder rimpels binnen te komen, in de overgang, corona stress zou me zelf wel eens lekker willen verwennen.

 15. Ik merk dat naarmate ik dichter bij de 4 0 kom, mijn huid er meer onder te lijden heeft. Werd ik vroeger altijd jonger geschat, dat ik nu helaas over ;). Met deze kuur kom ik weer stralend voor de dag!

 16. Mijn huid mag zeker wel wat gezonder, stralender en steviger uitzien geld ook voor mijn nagels en haar (zal extra fijn zijn als mijn haar een betere kwaliteit heeft voor het doneren)!

 17. nog nooit creme o.d. gebruikt, maar denk dat ik er binnenkort toch echt aan moet geloven.
  Heb deze week voor de 1e x voor een schap gestaan met creme en andere middelen voor de huid, maar kon geen keuze maken c.q. had er ook geen geduld voor. Zou dus graag dit willen uitproberen, zeker na het lezen van bovenstaande.

 18. Nu ik de 40 gepasseerd ben, laten drukte, stress en vermoeidheid hun sporen na. Ik zou wel een oppepper voor mijn huid kunnen gebruiken.

 19. Wanneer je in ploegendienst werkt en s’ ochtend 4:00 uur opstaat en in de zelfde week tot 3:30 uur s’ nacht thuis werkt zie je dit behoorlijk in het gezicht. Dit zou zo’n enorme opkikker zijn

 20. ik zou graag deze prijs willen winnen om dat ik mezelf dit kado wil doen. Ik hoop dat deze prijs mijn kraaienpootjes kan verminderen.

 21. Jeugdig van binnenuit, wie wil dat nu niet! Je bent zo jong als je je voelt luidt het spreekwoord maar de buitenkant wil ook wat. En die kan best wat gebruiken😁

 22. Voor mezelf, ik begin toch al mini rimpels te krijgen tussen mn wenkbrauwen… maar stiekem ook voor mijn vriendje hihi, die nu op zijn 28ste stiekem ook best wel wat rimpels heeft haha!! Toffe prijs #fingerscrossed

 23. Wauw, heel aantrekkelijk voor mij als “oudere jongere” .. Mijn huidje heeft tekort aan collageen, ziet er wat dof en ‘slapjes’ uit: ik zou echt enorm op’knap’pen van deze dubbele aanpak van hoogwaardige producten!

 24. Ik ding heeeellll graag mee zodat ik een stralende, gezonde en jeugdig ogende huid heb met de feestdagen en erna.
  Helaas heb ik ook last van kraaienpootjes en een rimpel op mijn voorhoofd, het zou geweldig zijn als deze Facetrex daar iets aan zou kunnen verbeteren. En sterke nagels, mooi vol en gezond haar zou helemaal top zijn.
  Ik ben benieuwd naar het resultaat na 30 dagen gebruik.

 25. Heel benieuwd wat dit voor mijn huid kan gaan betekenen, zou een hele mooie toevoeging zijn aan mijn huidverzorging en doe heel graag mee.

 26. Allereerst van harte gefeliciteerd 🥳 met jullie 8 jarige bestaan. 🙌🏻
  Nooit geweten dat je rimpels ook door de mimiek in je gezicht kunt krijgen van lachen, praten ed. Maar dat verklaart een hoop bij mij 😂🤨😩🤪😏😬😊🥵🥶🤪🤣 Ik zou graag deze face trex winnen en uitproberen. Kijken of het mijn gezicht een beetje in de plooi kan houden 😉. En als het doet wat het zegt waar ik volledig in geloof dan is het goed voor een verjongingskuur van 30 dagen. Als ik dan op 26 nov bericht krijg dat ik gewonnen heb zie ik er met kerst en de jaarwisseling op mijn best uit.

 27. Ben erg nieuwsgiering naar deze producten, mijn huid kan wel een booster gebruiken. De fijne lijntjes verdwijnen helaas niet en mijn huid begint wat te verslappen ondanks dat ik elke dag netjes smeer met mijn eigen producten.
  Ik ben 44 jaar, maar dit voel ik niet van binnen, zou dat ook graag weer willen kunnen uitstralen en hierdoor mij minder zorgen maken om mijn huid/uitstraling nu.
  Door het thuiswerken heb ik nu veel online vergaderingen en zie ik mijzelf nu veel vaker dan voor corona en dan begint het mij echt op de vallen dat het allemaal begint te verslappen.
  Het mooie aan deze producten is dat ze vrij zijn van synthetische- of mineralen oliën, parabenen, schadelijke hulpstoffen of toevoegingen en paraffineachtige stoffen wat heel mooi is voor mij vanwege mijn allergieën.
  Voor de zekerheid toch ook nog maar even gekeken naar alle ingrediënten in deze producten en daar word ik erg vrolijk van, er zit geen stof in waar ik niet tegen kan. Wat zou het mooi zijn als deze producten echt het werk doen wat zij zeggen en ik er weer stralender uit kan komen te zien.

 28. Ik ben al langer nieuwsgierig naar dit merk. Enige ijdelheid is mij bepaald niet vreemd en er valt nog wel wat te verbeteren wat mijn huidconditie betreft.

 29. Wat een gave winactie! Mijn huid kan wel een boost gebruiken. Zeker in deze stressvolle tijd en met de winter die eraan komt. Ik maak dan ook graag kans!

 30. Ik word mijn hele leven al ouder geschat. Zou toch mooi zijn dat ik door goede verzorging straks als ik echt oud ben jongen word geschat?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.