Met het voorjaar voor de deur en de zomer in aantocht trekken we er straks massaal op uit. Naar de bossen, het strand, het water of gewoon lekker in eigen tuin. Om insecten op afstand te houden introduceert JACARE een nieuwe anti-insect spray: ANTI-INSECT MUG & TEEK 20% IR3535.

Effectief met 0% DEET

JACARE Anti-Insect mug & teek is een middel ter afwering van muggen en teken bij mensen op basis van IR3535. De spray houdt muggen en teken op afstand en bevat 0% DEET. De beschermingsduur is maar liefst 8 uur en de spray is niet alleen geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen vanaf 1 jaar! De anti-insect spray heeft een milde geur, is zacht voor de huid en plakt niet. Anti-Insect mug & teek is verpakt in een handige, platte flacon (75 ml): ideaal om mee te nemen.

Andere producten van JACARE

Behalve de anti-insect spray heeft JACARE 2 andere seizoen producten. De Na de Prik, Steek, Beet is een verzorgende gel voor de rode en geprikkelde huid bij insectenbeten. De Eerste hulp bij processierups is een verzachtende gel voor de rode en geprikkelde huid bij brandhaartjes van de processierups.

Verkoopinformatie

De Anti-Insect mug & teek spray is verkrijgbaar via www.camillacollection.nl en diverse (online) drogisterijen. De verkoopprijs is € 8,79. De verkoopprijs van de tubes Na de prik, steek, beet (75 ml) en Eerste hulp bij processierups (75 ml) is € 8,95.

Over JACARE

Producten van JACARE zijn professionele verzorgingsproducten die beschermen, verzachten en verzorgen. Het merk besteedt veel zorg en aandacht aan de ontwikkeling van haar producten waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. JACARE wil zo een bijdrage leveren aan de gezondheid van jong en oud.

101 thoughts on “JACARE anti-insect mug en teek zonder DEET

 1. Ik zou deze spray echt heel erg graag willen winnen omdat ik op de één of andere manier altijd wordt geprikt door muggen en een muggen/teken spray goed kan gebruiken. En teken vindt ik helemaal eng want dat is nog erger dan een muggenbeet/bult hebben (het is alsnog allebei vervelend)maar een 2in1 spray is dus zeer welkom hier en doe daarom graag mee met de loting!

 2. Ideaal voor mijn kinderen, ze reageren heftig op steken van muggen, dazen en wespen en krijgen dan grote rode zwellingen en extreme jeuk.

 3. Onze jongen speelt veel in bosjes en wordt ook altijd geprikt door muggen, kortom reden genoeg om hem goed te beschermen.

 4. Voor mijn kleinzoon Willem die zo allergisch is voor muggenbeten en er dan uitziet alsof hij een opgeblazen Michelinmannetje is! Hij heeft dan ogen die niet meer open kunnen en veel pijn! Dit zou iedere oma of opa bij de hand moeten hebben. Wat een fijn cadeau! Heel graag loot ik als opa mee!

 5. Doe graag mee voor mijn neefje en nichtje die binnenkort met hun ouders een jaar door Europa gaan trekken met een camper, deze spray is dan erg handig, om bij de hand te hebben.

 6. Voor mezelf en mijn dochter, wij worden altijd helemaal lek geprikt dus dit zal goed van pas komen. Ik doe graag mee!

 7. Onze achtertuin grenst aan het bos. De kinderen zijn daar dagelijks te vinden. Een goed anti-teken middel is een hele geruststelling voor deze panic-bird.

 8. super graag voor mezelf , de muggen moeten mij altijd hebben en ik ben echt heel erg allergisch , vorig jaar had ik 2 op mijn voet. kon geen normale schoen meer aan.

 9. Heel erg graag ik heb altijd vreselijke last van muggenbeten.
  Ik kom ook veel in de bossen en ben dan toch ook bang voor een tekenbeet.

 10. O, dit zou fijn zijn voor de kinderen, maar ook voor onszelf. We wandelen en fietsen vaak, en dan zou deze mug & teek spray een hele geruststelling zijn!

 11. Wauw, een twee in een spray. Dat is toch geniaal bedacht, ik wist helemaal niet dat dit bestond. Uiteraard doe ik graag mee. Ik ben erg veel buiten en in de bossen en de muggen weten we altijd te vinden. Ik doe heel graag mee!

 12. Dit zal het kamperen een stuk aangenamer maken! Handig voor de kids als ik niet in de buurt ben (want anders moeten ze mij altijd hebben en lopen de andere geen gevaar🙃)

 13. Deze fijne Anti-Insect mug & teek spray
  neem ik graag op reis naar Afrika mee.
  Dan word ik echt in het zonnetje gezet
  en beleef ik veel veilige reispret.

 14. Dit lijkt me een fijn product. Op de een of andere rare manier vinden de muggen de helft van ons gezin altijd heel erg lekker en worden die lek gestoken en de andere helft helemaal niet! Ik zou echt heel graag eens deze spray proberen

 15. Heel graag doe ik mee. Mijn dochter is allergisch voor insectensteken. Ze ziet er dan vreselijk uit. Ze rijdt graag pony en helaas trekt de stal veel insecten en muggen aan. Dus dit zou ideaal zijn.

 16. Heerlijk iedere dag gaan we naar het bos zoontje Mats en de hond Droef. Helaas is Mats erg gevoelige voor teken en dagelijks nakijken is dan meer regelmaat dan uitzondering. En een teek verwijderen blijft toch een nare gebeurtenis. Als dit werkt dan is iedereen heel erg blij

 17. We gaan dit jaar naar Italië als alles mee zit. Daar kunnen we wel een anti mug middel gebruiken. Van Deet worden mijn meiden helemaal wild, dus als dit werkt dan word ik jullie grootste fan!

 18. Lijkt me erg prettig om zo de muggen op afstand te houden van de kindjes; zij zijn altijd de pineut als het om muggenbeten gaat…

 19. Mijn dochter is wat muggen betreft altijd de pineut. Dit kunnen we wel gebruiken, fijn dat het ook tegen teken beschermt. Ik loot graag mee.

 20. In ons gezin worden wij 1 volwassene en 2 kinderen als er muggen zijn gestoken.
  Daarom lijkt me fijn deze spray te kunnen gebruiken.

 21. Onze zoon is nu 1 jaar, kan sinds een paar weken lopen en zal dus lekker actief zijn deze lente en zomer. Een muggenspray is dan zeker essentieel voor de warmere dagen en avonden die eraan komen!

 22. ik doe mee omdat ik word opgegeten door de muggen. Nu is het nog rustig maar ze komen er weer aan. Ik vind de beten nog erger voor de kleinkinderen. Ik bouw op de werking van Jacare-anti-insect-mug-en-teek-zonder-deet

 23. voor mijn zoon zou het geweldig zijn want die wordt zo vaak geprikt dat is niet leuk meer .hij krijg dan ook zeer grote bulten

 24. Ik maak graag kans op deze spray, ideaal voor blote-voeten-wandeltochten in de natuur deze zomer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.