Het gezondheidsplatform Boost Your Health bestaat één jaar en dat wordt gevierd met ‘gezinsuitbreiding’. Op 1 januari 2015 is www.boostyourkids.nl geboren, een health en lifestyle platform voor ouders en verzorgers van opgroeiende kinderen.

“Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. Dit begint met goed en verantwoord eten. Eerlijk, gezond en voedzaam eten is essentieel voor opgroeiende kinderen, zegt Boost Your Health en Boost Your Kids- oprichtster Melinda van Rossen. Het platform www.boostyourkids.nl vormt een inspiratiebron voor ouders en verzorgers. Op zoek naar een gezonde traktatie of snack voor in de schooltas? Op onze site tref je wekelijks hippe tips en bovenal verantwoorde recepten”.

Bewegen, welzijn en persoonlijke ervaringen
Naast tips over voeding, staan op deze website bewegen en het emotioneel welzijn van kinderen centraal. Ook lees je op het platform persoonlijke ervaringen van bloggende ouders en van oprichtster Melinda, zelf moeder van een (peuter)tweeling.

Winacties, aanbiedingen en events
Op het platform verschijnen regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en kun je kans maken op leuke prijzen. Je wordt ook op de hoogte gehouden van boeiende evenementen voor groot en klein. Het is de bedoeling om op termijn ook zelf lezingen en workshops te gaan geven.

Moeders in spe
Voor ‘moms2b’ is Boost Your Kids ook zeker een bezoekje waard. Je vindt hier namelijk informatie over voeding en beweging tijdens de zwangerschap. Daarnaast kun je het dagboek volgen van een aanstaande mama die maar liefst twee kindjes verwacht.

Bewustwording
Melinda wil met met deze nieuwe website bijdragen aan bewustwording voor een gezonde leefstijl bij de allerkleinsten. “We bieden (aanstaande) ouders en hun opgroeiende kroost graag de helpende hand. Met het aanleren van gezonde gewoontes kun je immers niet vroeg genoeg beginnen. Neem gauw een kijkje op ons platform en stel gerust je vragen!”

Over Boost Your Health en Boost Your Kids
Boost Your Health is een platform waarop je alles voor een gezonde leefstijl vindt en Boost Your Kids focust zich op kinderen. De websites zijn bedoeld om bezoekers te informeren op gebied van gezonde voeding, schoonheid, sport en mode. Oprichtster Melinda en diverse (vrijwillige) bloggers dragen bij aan de content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.